Денис Никифоров: Благодаря за нещата, които ми се случиха през 2019-та година

 Журналистът и актьор Денис Никифоров споделя пред BGViPNEWS, че е благодарен за всичко, което му се е случило през 2019 година. По думите му има още много проекти и идеи, които предстои да реализира.

Екипът на сайта ни иска да изпрати годината позитивно и затова по традиция последното ни интервю за тази година е с Денис, който е един най-усмихнатите и позитивни хора, които познаваме. Той е журналист, актьор и рейки мастер учител.

“Тази година реших да не правя равносметка и за това ще бъда кратък. Щастлив съм от всичко, което ми даде 2019-та като има неща, които ги пазя само за себе си”, заяви Денис. По думите на журналистът най-важно е да следваме мечтите си, да не се отказваме от тях и да имаме време да сбъднем всяко едно желание. “Времето е най-ценното нещо, което имаме и затова нека не го пилеем”, посъветва Никифоров.Актьорът коментира постигнатото през 2019 година:
“През 2019-та година направих много промени и се осмелих да приема нови предизвикателства. Освен, че се дипломирах, това беше една много силна година както в кариерен, така и в личен план. Станах част от екипите на най-големите и уважавани от мен медии. Създадох театрална школа за ученици и студенти Magic Art. В момента работя като PR. Получих много покани за участия като актьор. Личният ми живот смятам да остане личен”, анонсира Денис Никифоров.

На въпросът дали ще му липсва 2019-та година той отговори категорично с: “не” и допълни, че нещата, които е трябвало да се случат – са се случили и е време да насочи енергията си към новите проекти и да надгради започнатите. “Имам много нови и иновативни идеи за 2020 година и нямам търпение да настъпи, за да ги стартирам”, заяви Денис Никифоров.

За финал на нашия разговор Денис Никифоров призова: “Желая много успехи на целия екип на BGViPNEWS. Нека всички хора бъдат по-добри през 2❤️2❤️ година. Нека всеки от нас сбъдне мечтите си и да постигне целите си. Нека дерзаем и да бъдем изпълнени с любов, светлина и сила. Нека да е успешна новата година за всички ни. Късмет, мотивация и успех”, каза още Денис Никифоров.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.