Честит четвърти рожден ден, “Fantasy Group Media”

 

Една от най-младите но безспорно и най-успешните музикални компании в България “Fantasy Group Media”, днес отбелязва своят четвърти рожден ден!

За тези четири години, меломаните видяха доста талантливи имена в каталога на музикалната компания. Някои от тях продължиха съвместна работа, други обърнаха гръб на откривателите си.. Но не може всичко да бъде перфектно.

Всъщност, може. Четири години “Fantasy Group Media” е на вурха дори без телееизионна ротация и без платена популяризация. Песните се превръщат в торални хитове, а мвломаните ги пеят с пълно гърло. Разбира се, създаването на проектите изисква и коства много на всички.

Прочетете какво написа Евгения Костова в Instagram профила си! Само така ще разберете как всъщност е създена една от най-успешните музикални компании.

View this post on Instagram

Беше ледено смръзяваща сряда. Сякаш света бе скован в ужаса на леда. Транспорта закъсняваше. Това беше и денят, в който за първи път Силвестър пътуваше по-бързо от мен или иначе казано – закъсняващата този път бях аз. В тази ледено студена сряда преди 4 години Силвестър Матеев и Евгения Костова основаха “Fantasy Group Media”. Напук на времето, на хората, напук на лошото време, напук и на всичко онова, което се опитваше да възпрепядства този момент, напук на обстоятелствата. Така, аз отново нямах идея какво правим, защо го правим и защо Силвестър бе избрал точно мен. Просто вярвах и не се осъмних и за миг. Беше момент, в който финансовите ни възможности бяха изключително ограничени. Не веднъж съм казвала, че FGM е моето дете, защото обичта, която изпитвам към нашият труд е безгранична. В денят на създаването на нашата фирма, в денят на изписването на моят син, имахме пари за точно две кутии бонбони, след плащането на разходите по създаването на фирмата. С едната кутия почерпихме родителите на Силви, с другата – моите. Разказвам ви този личен момент, за да разберете това, което ще прочетете по-надолу. Всяка крачка през тези 4 години до ден днешен е предварително обмисляна, обсъждана и изболедуване дори, от нас. Затова, когато ставам лоша, гадна, ужасна или просто “онаа българката там” е защото браня детето си, браня трудът, мечтите и усилията на първоначално лидерът ни, а след това на всички останали, които заедно днес правим FGM. Ние нямаме фенове. В лицето на всеки един от вас, който е почитател на онова, което правим – имаме ПРИЯТЕЛИ. Сърдечно Ви БЛАГОДАРИМ, че сте наши съмишленици, критици и най-вече стимул да продължаваме. Благодаря на Бог и Силвестър, че избраха мен. Благодаря и на нашите фенове. Fantasy Group Media, моля се един ден да отбележат и твоята 100-годишнина.

A post shared by Евгения Костова (@jennikostova) on

Екипът на Bgvipnews.eu пожелава още много години да бъдат живи и здрави всички о музикалната компания. Защо не пожелахме успехи ли? Имат си. Могат, знаят как и го правят. Любовта на публиката също я имат. Обожават ги и в България, и в чужбина.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.