Предстоящи събития през Януари!

 

През януари месецът на Янус, римският бог на вратите и проходите, на Слънцето и светлината, както и на всяко начало и край, стартираме поредица от зашеметяващи парти предложения в календара на нашия сайт и Eventiplier. Предложения изпълнени с много позитивни емоции и качествена музика.

На 15 януари столичния клуб Bedroom ви кани да се позабавляваме заедно с live on stage и поп хамелеонът Дара- момичето с огнен дух и маниер на кокетна хулиганка, преминаваща през хиляди визуални метаморфози .На сцената тя е истинска природна стихия – ако косата й не е в расти с нюансите на пожар, то енергията й със сигурност ще изпепели всички пасивни и кисели фенове в публиката, което гарантира изживяване на една незабравима вечер. Повече информация можете да намерите в календара на нашия сайт или тук.

И това не е едиственото предложение на – Bedroom Club който винаги е провокирал със своята концепция, стандарти за шоу и критерии за забавление . На 18 януари може да станете свидетели на една от най-атрактивните парти вечери провела се под наслов „Fetish Night“ .
Повече информация можете да намерите в календара на нашия сайт или тук.

За любителите на хаус и техно музика на 18 януари Sat044 обявява RED & BLACK FLAGS . Мястото на събитието е EXE CLUB, който успя за три години да изгради най-успешния млад бранд в организацията на събития с електронната музика. За доброто настроение на своята вярна фен база през вечерта ще се погрижат не безизвестните DJ Pavel Petrov ツ x Peppou.
Повече информация можете да намерите в календара на нашия сайт или тук.

Разбира се няма как да пропуснем и приятелите ни от KЛTRAN. Tе продължават своята поредица партита този път мястото е ФАБРИКА 126 а датата е 18 януари. За доброто настроение през вечерта ще се погрижи WNDRLST – техно DJ и продуцент намиращ се в Ротердам, Холандия – на 25 години с корените си в индустриалната и тъмно техно. През последните години той е разширявал своя личен стил и експериментира с много звуци, за да създаде уникална, но много отчетливи ритми вибрация. Той притежава собствена категория техно Occult Rhythms и пуска парчета по други известни категории като Grounded, Otomo Trax и Industrial Philharmonics. С продължителната подкрепа на артисти като Dax J, Paula Temple, Rebekah, I Hate Models и SNTS. Той бързо утвърждава своето име на техно сцената
Повече информация можете да намерите в календара на нашия сайт или тук.
Това не са всичките ни предложения. Разбира се няма как да пропуснем да споменем и столичния клуб Библиотека където всички се забавляват приказно, а Пепеляшките остават красиви принцеси и след 00:00 часа! Заглавията в тяхната „библиотека“ са толкова много и разнообразни, че принцовете, макар винаги чаровни, са всеки път различни! Всяко едно парти има своя мотив този път те са избрали за своите гости да се забавляват под наслова Most Wanted . За дооброто настроение през вечерта ще се погрижи DJ Yavor M .
Повече информация можете да намерите в календара на нашия сайт или тук.

Повече информация ще намерите като цъкнете тук!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.