Честит рожден ден, Мария!

 

Днес рожден ден празнува една от най-големите звезди на фирма “Пайнер” и телевизия “Планета”, а именно очарователната Мария!

Мария е един от малкото изпълнители, стремящ се да показва и да поднася на публиката винаги различни проекти. За всичките си 20 професионални години, изпълнителката е била отличавана и поощрявана за успехите си както от меломаните, така и от различни сайтове и телевизии. Стилът и визията на Мария са абсолютно безупречни винаги. Певицата от години е обявявана за “Модна икона на годината”, защото наистина е повече от зашеметяваща!

Освен добър артист и дама, Мария е изключителен човек и още по-изключителен родител! Ако трябва да и се признае още нещо освен таланта, красотата и усета на певицата за мода, то е това че превръща дъщеря си в един достоен човек! Адмирации!

View this post on Instagram

❤️❤️ @bapa.bg @allureinwhite

A post shared by M A R I A (@maria_official_bulgaria) on

Нашият екип пожелава на Мария да бъде много здрава, все така успешна жена, дама, майка и певица! А само след 10 дни, Мария ще отбележи “20 години на сцена”, а тук е момента а припомним че осеен гости на изпълнителката, ще може да оридат и нейни почитатели!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.