Галена взривява “Night Club The Moon” тази вечер! Певицата празнува 16 години на сцена!

 

Мега звездата на фирма “Пайнер” и телевизия “Планета” – Галена, ще бъде специалният гост тази нощ, на най-добрият клуб в Югозапада “Night Club The Moon”.

За вашето добро настроение и да подгрее подобаващо посетителите на “Night Club The Moon”, ще се погрижи DJ Иван, който е ненадминат в работата си!

През годините, Галена се доказа като най-успешният роден поп-фолк артист, който е признат дори от колегите си от други музикални жанрове. Галена винаги е представяла само хитове и качествени проекти на почитателите си. Изпълнителката винаги е създавала теченията в музиката и модата, което разбира се я прави една от най-следваните изпълнителки в социалните мрежи.

Скъпа Галена, екипа на Bgvipnews.eu ти пожелава да бъдеш все същата “Мама ураган”, да бъдеш все така “Феноменален” изпълнител, “Паника”-та никога да не те хваща, животът ти да бъде “Пей сърце” и да караш по-скъпи коли от “Ламборгини”. Бъди си все същата, защото публиката те обича такава!

А партито в “Night Club The Moon” ще бъде повече от запомнящо се, защото Галена винаги е правила невероятни купони чак до ранни зори. А сега, когато има и повод за празнуване, всичко ще бъде на макс!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.