Галена с мега яко шоу и приз “Хит на 2019” в препълненият “Night Club The Moon”!

 

Мега звездата на телевизия “Планета” и на фирма “Пайнер” – ослепителната и неповторимата Галена, успя да взриви и да направи запомнящо сею шоу за всички посетители на “Night Club The Moon”.

Още в началото на вечерта, двата етажа на елитният нощен клуб започнаха да се пълнят със скоростта на светлината. Все пак, това е Галена и денят бе събота. Хората от различни поколения бяха избрали най-доброто място за забавление, с най-качествен и истинснки алкохол на достъпни цени.

DJ Иван имаше нелеката задача да подгрее всички присъстващи до пристигането на фурията Галена, но той се справи с огромна лекота. В плейлистата му влизат торалните хитове и всички се забавляваха на макс. Все пак, Ванката си знае работата и за пореден път нямаше грешка!

А клубът се пълнеше ли, пълнеше.. Знаете ли, всъщност това му е якото на “Night Club The Moon” – винаги има място за всички! И малко по малко, времето до появяването на очарователната Галена се стопявашв, а всички в “Night Club The Moon” бяха подгрели подобаващо!

Малко преди да излезе на най-голямата сцена в Югозапада, успяхме да връчим приза на Галена за “Хит на лято 2019” за тоталният хит “Паника”!

А щом Галена хвана микрофона и стъпи на сцената на “Night Club The Moon”, всички пееха песните и с пълно гърло и я апдлодираха след всяко изпълнение.

Всички полудяваха при всеки следващ хит на изпълнителката, която наистина направи запомнящо се шоу и просто доказа за пореден път, че друга като нея няма!

И не просто няма – няма и да има! Галена е всепризната като най-добрият артист от поп-фолка, дори от нейни колеги от други жанрове, които попринцип не се изказват ласкаво за жанра, но оценяват и признават труда, таланта и всичко това, което е Галена!

А купонът ли? Той продължи до ранни зори и всички бяха мега доволни, че за пореден път са изживели магията наречена “Night Club The Moon”

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.