Преслава отбелязва 16 години на върха!

 

Днес е много специален ден. Днес любимката на стотици хиляди българи – Преслава, отбелязва 16 успешни години на музикалната сцена. 16 години, облечени в златни хитове, големи концерти, турнета и незабравими клубни изяви!

Преслава, Преслава.. Как така успя да направиш така, че всички да те обичат и всяка една твоя песен да бъде тотален хит! Изключително красива, стилна, талантлива, невероятна майка и жена и уникален професионалист – каквото и да кажа, все ще бъде малко за изпълнител от нейният ранг!

Звездата на Преслава изгря през далечната 2004-та година и всички ние помним чаровната красавица с неподражаем глас! “Нежен рекет” е първата песен на Преслава в дует с Милко Калайджиев и това е и първият хит! Всъщност, тук е момента да отбележа, че Преслава няма слаба песен или кофти видеоклип – при нея всичко е на най-високо ниво!

А меломаните.. Меломаните я обожават! Клубовете са винаги претъпкани и тълпа от почитатели я чака за снимка и автограф, а тя въпреки звездният си статут и многото поети ангажименти, не отказва на никого! Тя е живото доказателство, че когато се усмихнеш на света, той ти отвръща със същото!

Към днешна дата, Преслава е най-хитовият изпълнител, любяща майка и жена и просто на всеки един кадър си личи, че щаатието и любовта са нейни спътници в живота. Какво да пожелая на Преслава? Да бъде все същият човек! Все тама голям професионалист и да радва всички нас с неподражаемото си творчество! Обичаме те!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.