Татяна помага на хиляди хора да се чувстват добре!

 

Мега звездата на фирма “Пайнер” и телевизия “Планета” и “Planeta HD”, освен с тоталните и хитове и ефектни видеоклипове, впечатлява и с най-перфектните форми в поп-фолка. Всъщност, Татяна е с най-перфектно и поддържано тяло в музикалният шоубизнес в България.

Освен като хитов и обичан изпълнител, Татяна от години помага на хиляди хора да се чувстват добре. Ще се запитате как така и ние ще Ви обясним най-подробно. Както вече споменахме, Татяна има тяло, на което всички завиждат. Обичаната изпълнителка е получавала освен похвали за проектите си, хиляди въпроси относно тялото и перфектната си и съвършена фигура! Ето защо, Татяна реши паралелно с успешната си кариера на изпълнител, паралелно с това да бъде една любяща майка и жена, да помогне на всички, които искат да се чувтват добре в тялото си и да си върнат загубеното самочувствие. Изпълнителката изготвя хранителни режими и програми и променя начина на живот на хората. Хитовата певица призовава всички да обичат тялото си и да се грижат за него, защото тялото е храм и ще бъде с нас до последно.

Ето защо, когато някой чуе името Татяна, го свързват с изпълнител, доказал се във времето с тотални хитове и успешна кариера зад гърба си! Освен с това, Татяна още от началото на своята музикална кариера, стартира в топ форма и през годините успява да поддържа тялото си и да го прави все по-перфектно и по-перфектно.

Дори и във фитнес залата и със спортно облекло, перфектните форми на Татяна и личат и каквото и да облече, изглежда повече от перфектно!

Едно от най-важните неща на които изпълнителката е научила сина си, това е че спортът е нещо много важно и няма нищо по-добро от това, човек да бъде във форма винаги. Много често, Татяна и Наско са засичани във фитнес залата заедно, защото са невероятен тандем, на който всеки би завидял. За съжаление, в днешно време е почти невъзможно да родителите да бъдат приятели с децата си, а Татяна и Наско са пример за това!

Всъщност, Татяна и Наско обичат да прекарват времето си заедно. Двамата освен за ежедневните си тренировки, биват засичани да праяят доста неща заедно и често биват обърквани за брат и сестра, отколкото за майка и син. Разбира се, спорта при тях е на първо място и двамата винаги са изглеждали повече от щастливи и в перфектна форма!

Ако и Вие имате интерес, можете да харесате специалната страничка на Татяна тук ⬇️

Освен всичко това, Татяна усърдно работи по новият си проект, с който ще зарадва и изненада меломаните. Пред мен, хитовата изпълнителка сподели че се подготвя проекта от доста време и чакането ще си заслужава! А повече информация, очаквайте скоро, когато ще направя екслузивно интервю с Татяна.

До тогава, насладете се на актуалният хит “Само с теб”, който се превърна в един от тоталните хитове на лято 2019-та!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.