16 години Галена! 16 години на върха!

 

Е, нека бъдем честни. Няма по-добър български изпълнител от Галена. Тя е номер едно във всяко едно отношение и е призната дори от нейни колеги от други музикални стилове, които открито заявяват че не харесват поп-фолка, но за сметка на това се изказват много ласкаво по адрес на Галена и заявяват открито, че тя е най-добрата!

Галена е истински хамелеон! Тя с лекота сменя визиите си, прическите и умело влиза във всякакви роли, а клиповете и са на световно ниво!

През годините сме виждали как Галена непрекъснато надгражда себе си и точно когато мислиш, че няма как да те изненада – тя го прави! Винаги различна, винаги хитова, невероятно красива, с многл хъс и желание за работа, много луда – това е малка част от Галена. Тя наистина е #МамаУраган. Всъщност, с изключително успешната си кариера, Галена е една жена и майка за пример, дама от класа и един много земен човек. Просто е уникална! Лично аз също съм много възхитен от нея!

Галена получи отличие за “Хит на 2019” за песента си “Паника”, която се още гърми от всички клубове в страната, а меломаните просто я обожават! Освен всичко, “Паника” оглавяваше много дълго нашата музикална класация “Поп-фолк хит на седмицата”, както инср превърна в най-стриймваното парче в дигиталните плаформи за музика!

Освен всичко, Галена е ненадмината на концертните и клубните изяви. Тя е наистина най-големият професионалист, който винаги изненадва меломаните с шоу на най-високо ниво и винаги получава бурни аплодисменти и я викат на бис! Просто Галена, хора.. Думите са излишни! Когато фактите говорят, дори боговете си мълчат!

Галена, скъпа Галена.. Бъди себе си! Прави това което умееш най-добре, радвай всички нас и бъди все така номер едно! Няма кой да те надмине в това, което правиш! Обичаме те #МамаУраган, бъди много здрава и много успешна!

Чакаме с нетърпение новите неща!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.