Предстоящи събития до края на седмицата!

 

През седмицата, в която целият свят празнува един от най-необичайните празници – Световен Ден на прегръдката. Ние не пропускаме да Ви предложим отново няколко от страхотните предложения за партита и концерти. Предложения изпълнени с много позитивни емоции и качествена музика, гарантиращи на всеки посетител едно качествено изживяване на вечерта.В събитията ни, които ще видите по долу Ви очакват няколко страхотни събития от едни от най-актуалните заведения в София.
Започваме със столичния клуб BEDROOM, който е подготвил за Вас през престоящата седмица не едно, а цели две предложения. Първото им предложение е едно уникално парти за ценителите на хаус и тек-хаус музика RockstaR by Bedroom Premium Club ,което ще се проведе на 24 януари. За доброто настроение през вечерта ще се погрижат DJ Vasco C & Dj Gorro .
Повече информация можете намерите в календара на нашия сайт.

СЪБИТИЯ


Второто им предложение е TATTOO то ще се проведе на 25 януари . През вечерта ще може да чуете уникалния глас на MC Vera Russo – певица, водеща, танцьорка и имитатор. Тя е първата жена, която успешно действа като MC и house вокал в България. Едни от най-добрите клубове и диджеи в страната я определят като майстор в този жанр. Участвала е в реалити формати, като „Music Idol “ и “Гласът на България”. Изявява се в най-посещаваните клубове у нас, като тази и миналата година беше част от звездите, които откриха с грандиозно парти летния сезон в Слънчев бряг. Едно от най-известните й парчета с DJ Pacho “Undressed“ покори световните хаус фестивали с оригиналния си ритъм и интересни вокали.
Повече информация можете намерите в календара на нашия сайт.

СЪБИТИЯ


Имаме още няколко предложения за вас на 24 януари.
Организатор на едното от събитията,който ще се проведат на 24 HighHeels vs. Sneakers with Funkster
е столичния клуб Once Upon a Time Biblioteka ,който Ви дава визможността да изберете :
Кои са по-удобните обувки за танци?
Токчета или кецове?
Те дават зелена светлина да сложиш каквото пожелаеш и да покажеш какво можеш в танците! Като за най-добрите танцьори ще има специални изненади!
Повече информация можете намерите в календара на нашия сайт.

СЪБИТИЯ


Другото събитие което ще се проведе на 24 и ние не можем да пропуснем да Ви представим е Roman Lomtadze (Daron Malakian’s Scars On Broadway) + Saltfield – Saltfield са алтърнатив метъл група, създадена в края на 2017 година. През ноември на 2018 година издават първият си авторски сингъл – „No Way“. Интересът към групата бързо нараства и момчетата започват активно да свирят по българските ъндърграунд сцени. През месец май миналата година печелят Battle оf the Bands Burgas. Момчетата готвят дебютното си EP, което се очаква да излезе в края на тази година, а съвсем наскоро пуснаха първия сингъл от него – „Circle 9“
Повече информация можете намерите в календара на нашия сайт.

СЪБИТИЯ


Няма как да не отбележим и Осмите годишни хип-хоп награди който ще се проведат на 6.02, в зала EFE на хотел Маринела. 359 Hip Hop ще отличи най-добрите в хип-хоп индустрията у нас. След Део, Negy, 100 Kila и Dimchou, като водещи на сцената се качват Wosh MC & Yoko – или хората, чиято музика плени сърцата на цяло едно жадно поколение и създаде истински хип-хоп фенове. The Top Stoppers (Wosh, Yoko, Feel, Piro) са машината, която работи на високи обороти! Легендарните Wosh MC и Yoko ще бъдат водещи на 8-мите 359 Hip Hop Awards специално за феновете. Безпощадни бийтове, повече извънземни, отколкото земни звуци! Бъдете готови за зарята им от думи, нечуваният фойерверк, с който ще ни обсипят! Това, плюс-минус енергията на атомна централа!
Повече информация можете намерите в календара на нашия сайт.

СЪБИТИЯ


И разбира се за читателите ни намиращи се в Пловдив (който няма пак да умаловажим) представяме CODE: Global Zone MATT SASSARI, Tommy Riverra което ще се състой на 25 януари . MATT SASSARI се утвърди като силен продуцент,който влезе в света на електронната музика с Potobolo Records и сега е начело на тек хаус сцената във Франция.
Повече информация можете намерите в календара на нашия сайт.

СЪБИТИЯ


За финал на всички наши предложения но, разбира се не на последно място по значимост ще запознаем читетелите ни с партито TIME COLLAPSE който ще се проведе на 28 Февруари. Тук е момента да отбележим и чудесната възможност, която ни дават организаторите на събитието , а именно да спечелим безплатен билет от играта им, която ще се проведе до 27 януари на сайта на радио и телевизия The Voice .
Повече информация можете намерите в календара на нашия сайт.

СЪБИТИЯ

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.