Честит рожден ден, Андреа!

 

Днес рожден ден празнува, най-популярната българска изпълнителка, а именно Андреа!

През всичките си години на музикалната сцена, тя жънеше успех след успех и представяше хит след хит. Тя бе иноваторът, от който жанра имаше нужда преди годинк за да си вдигне нивото и за да оцелее. Подобно на стадо овце, нейните колежки искаха да имст ксто нейните проекти – ефектни и запомнящи се клипове, на които звучаха тотални хитове.

През годините, Андреа е била най-награждаваният изпълнител както в България, така и на Балканите. Певицата пелечеше приз след приз, а това беше поредното доказателство за успехите и за качествените проекти, които е направила!

Излишно е да Ви казваме, колко кавър версии имат парчетата на Андреа. “Хайде опа”, “Докрай”, “Неблагодарен” и други, са част от хитовият репертоар на изпълнителката, в който се влюбиха нейни колежки както от България, така и на Балканите.

Какво да и пожелаем на Андреа? Да бъде много щастлива, много обичана, много продуктивна и всичко лошо да бъде зад гърба и.. Пожелаваме и много професионални успехи и още повече награди и отличия!

А поредният диамант в кариерата на балканската звезда е “Soledad”, парче на испански език, което е тотално различно от всичко правено от Андреа до момента. Стилистиката на песента е фламенко и се радва на изключително положителен прием от меломаните!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.