• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

АДРИАНА НИКОЛАЕВА – С БОУЕН МОЖЕ ДА СЕ ПРЕМАХНЕ НАПЪЛНО ГЛАВОБОЛИЕТO

ByПетър Ангелов

ян. 19, 2022

След сериозен здравословен проблем Адриана Николаева решава да се подложи Боуен терапия, като последен шанс за възстановяване на своето здравословно състояние. Скептично настроена , тя отива при Боуен терапевт, за да прекрати силните болки, които от години не спират да влияят на нея и не и позволяват нормален начин на живот.

Веднага след първата терапия, Адриана вижда напредък в здравословното и състояние , а след няколко терапии, болката напълно изчезва. Адриана е шокирана от „чудото“ което се случва с нея и решава да се запише на курс за Боуен терапевт. Целта и е да помага на хора със сходни проблеми , на хора като нея, търсели всякакви варианти, но без резултат.

В момента Адриана Николаева е Боуен терапевт, като е помогнала и продължава да помага на редица хора с различни заболявания.

Самата тя сподели , че Боуен терапията помага за различните видове главоболия. Тя споделя, че има различни видове главоболия и те имат различен подход на лечение.

„Боуен терапията не само помага за здравословните ни проблеми и подпомагането на по-бързо възстановяване, но и помага за един много често срещан проблем в днешно време – главоболието. Всеки човек в забързаното си ежедневие и стреса, получава редица заболявания, на които не обръща внимание. Много често младото поколение , страда от главоболие, изпива медикамент и то отшумява за кратко, като после отново се появява. При Боуен терапията , това главоболие може да изчезне завинаги. Подходът в Боуен се различава според вида главоболие и други съпровождащи проблеми, изпитвани от клиента. Някои се повлияват най-добре, когато се насочи работата към подобряване на общата стойка, а други изискват по-конкретни движения, щом тялото е балансирано. Някои хора чувстват облекчение само след няколко сесии. При други може да е необходимо по-продължителен курс на лечение, за да се повлияе на същинската причина за проблема и на по-дълбоко разположените тъкани в организма.„ – споделя Боуен терапевта Адриана Николаева.

Боуен терапия може да осигури облекчение за много видове наранявания и други здравословни проблеми, остри и хронични, дългогодишни и нови, както и да създава прекрасно чувство за релаксация.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *