• пт. мар. 29th, 2024

Азис, Азис Груп и Софи Маринова взривиха YouTube с концерта си за Ромската Нова Година

ByПетър Ангелов

ян. 15, 2021

Както бе обещано, на 14-ти януари, точно в 20:30 часа, онлайн концерта на Азис и Азис Груп стартира, а поводът бе празнуването на Ромската Нова Година. Специален гост бе неповторимата и обичана Софи Маринова.

Излишно е да споменаваме колко са добри и какво велико нещо направиха, вие сами видяхте и чухте. А тази които не са гледали – бързо гледайте, видеото е в края на статията.

Самите изпълнители споделиха че не обичат да им казват колко са добри и велики, но ние ще го направим, защото го заслужават. Защото във времена на пандемия, те се събират и макар и онлайн, пяха и си говориха, а меломаните и феновете на двамата бяха, меко казано, очаровани.

Случи се точно това, което очаквахме – Азис и Софи Маринова взривиха YouTube! Двамата изпълнители просто звучат страхотно, а меломаните не крият възхищението си, дори напротив, сред най-често срещаните коментари бяха, Азис и Софи Маринова да направят нова колаборация. Двамата пяха обичани песни както от техният репертоар, така и красиви цигански песни, имаше песни от репертоара на голямата Лили Иванова и много други.

Припомняме Ви, че колаборацията на Азис и Софи Маринова- „Един живот“, се превърна в тотален хит не само за времето си, а когато и до ден днешен я пуснат в клуб на обичаните ретро партита, хората избухват и се кефят на проекта, всякаш е нов.

Феновете и зрителите са до толкова впечатлени от онлайн концертите на краля на поп-фолка, че искат дори пандемията да приключи по-скоро, концертите да продължат. Азис и Азис Груп генерират невероятен трафик, който е конкурентен на телевизионни предавания, дори и ги задминава! Видеоклипът се радва на изключително голяма гледаемост, дори вече е в топ 5 на „Набиращи популярност“ видеа за България, а гледанията и позицията постоянно вървят нагоре, затова не ги споменаваме.

Снимки: Кадри от концерта в YouTube канала на Азис – Azis Online.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *