• чт. апр. 18th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Албумът “Акула” се очаква с голям интерес и излиза след броени дни

Емилия ще представи след по-малко от месец дългоочакваният от почитателите на поп-фолка албум, който носи заглавието “Акула”.

Може и да живеем в ерата на дигиталните услуги, но за верните фенове, да имаш албум на любимият си изпълнител си остава класика. Насладата да държиш в ръцете си компилацията от всички хитове е незаменима и несравнима с нищо друго.

Но какво е по-специалното на “Акула” се питате? Нека започнем с това, че албумът ще бъде издаден за първи път на USB носител или иначе казано FLASH памет или разговорното ФЛАШКА. Освен това, “Акула” ще бъде на двоен компакт диск, който ще съдържа всички хитове на Емилия от последните 8-9 години. Дали ще има неиздавани проекти и колко ще са те, предстои да разберем.

Емилия е артист от най-високо ниво с най-англеският глас в поп-фолка. Тя е абсолютно успешен артист, който се задържа на върха в поп-фолка години наред.

Емилия изненада всички, когато започна да прави парчета за световният пазар като “Harem”, “Bombon bebe” и “Djeale”, които се радват на изключителен успех. Със сигурност, Емилия ще радва феновете си както с поп-фолк, така и с парчета за световният пазар.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *