• вт. апр. 16th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Алисия и Тони Стораро представят скоро „Кой ме срещна с тебе“

ByПетър Ангелов

юни 6, 2020

Дългоочакваният музикален проект на звездите от ефира на „Фен ТВ“ – Алисия и Тони Стораро, съвсем скоро ще направи своята премиера.

Новият проект е със заглавие „Кой ме срещна с тебе“ по музика и аранжимент на хитмейкъра Даниел Ганев и текст на най-добрата, Мариета Ангелова. Режисьор на видеото са най-добрите „Buddubbaz Tape Company“, които определено промениха поп-фолк видеата към по-добро и вдигнаха нивото на видеопродукцията.

Тийзър към предстоящото видео се появи в официалният YouTube канал на обичаната от всички, Алисия. Вероятно там и ще направи премиера новият проект на двамата изпълнители на „Ара Мюзик“ и „Диапазон Рекърдс“.

„Кой ме срещна с тебе, как не му е жал за мене..“ – това пее човекът глас, Тони Стораро. „Да съм твоя кой прокле ме..“ – така започва частта на Алисия.

Песента е тотален хит и много влюбени ще се намерят в текста. От тийзъра виждаме, че клипът отново ще бъде мини филм, достоен да се мери с холивудска продукция. Нямаме търпение за премиерата на „Кой ме срещна с тебе“, а Вие?

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *