• чт. апр. 25th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Ангел избухва с „Много говорите“ с Мики Любенов!

ByПетър Ангелов

юни 6, 2020

След близо година музикална пауза, поп-фолк изпълнителят Ангел се завръща с чисто нов проект. Песента се казва „Много говорите“ и е дует с Мики Любенов. Премиерата е насрочена след броени дни!

Музиката към „Много говорите“ е на Мики Любенов, а аранжиментът е на Дидо Калпаков. Режисьор на видеоклипа е Йордан Петков. Любопитен факт е, че проектът е бил готов от доста време, но заради пандемията от COVID-19, премиерата му се е забавила. Е, сега когато мерките малко по малко отпадат, всички ние имаме нужда от забавление и „Много гоеорите“ ще ни го предостави!

Звученето на парчето не е типичен поп-фолк, а може да се каже че е нещо средно между много модерен поп-фолк и RnB. С това, Ангел показва на всички че може да изпълнява всякакъв стил музика и не си поставя ограничения. Видеоклипът е сюжетен и снимките му са отнели два дни, защото историята е много голяма и интересна, като същевременно целият проект описва времената в които живеем. Всички много говорим, клюкарим.. Във видеото ще видим много яки коли и жени, както и интернет сензацията Кумбата, който ще внесе нужният колорит за да бъде клипът още по-интересен.

Любопитен факт е, че песента е позната на меломаните, защото преди година и половина Мики Любенов и сестричката му я изпяха акапелно под съпровод на пиано, а песента завладя всички социални мрежи – Facebook, Instagram и TikTok. А към днешна дата, Ангел и Мики Любенов се обединяват за да я пресъздадат и да атакуват летният сезон с нея.

„Забивайте си кефа, махайте комплекса“ – това се пее в припева към предстоящият хит на двамата изпълнители. Ангел и Мики Любенов са изключително доволни от това как се е получил проекта, затова нямаме търпение и ние да го видим.

Ударното завръщане на Ангел, можете да очаквате до броени дни, а всичките му песни и клипове, можете да откриете в официалният YouTube канал на изпълнителят – Angel Official.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *