• сб. сеп. 30th, 2023

Андреа: Аз съм щастлива, млада и свободна жена!

ByПетър Ангелов

май 17, 2020

Както всички знаете, балканската звезда Андреа бе в дългогодишна връзка с Кубрат Пулев. Певицата и боксьора бяха една от най-красивите звездни двойки в България.Уви, явно всяко начало има своят край..

В малките часове на нощта, Андреа сподели снимка в Instagram с вече бившата си половинка, а текстът към снимката буквално изненада многобройните ѝ почитатели..

View this post on Instagram

След 13-годишна връзка,може би е ,,нормално”,да изневериш на човека до себе си,да го предадеш,да не устоиш на животинските си нагони…това вероятно е различната ценностн- система и морал между хората! Лично за себе си бих споделила,че никога не бих го направила,бих прекратила директно и категорично отношенията си с мъжа до мен! Явно поведението ми и принципите ми са ,,по-мъжки” от доста ,,смели” мъже! В моят случай ,за съжаление аз се подведох ,че познавам добре половниката си,но се оказа ,че само аз в малка България ,не съм знаела ,че ,,бъдещият ми съпруг” си има сериозни гаджета 🙂 Знам,че адски много жени са минали през това,което тепърва ще преминавам аз,със сигурност не се оплаквам! Аз също съм щастлива,млада,свободна жена! Виждам позитивите и уроците от ситуацията ми,извличам нейните ползи! Единственото нещо,което за мен ще остане невероятно е как човека до който си бил 13 години,подкрепял си го в неговото начало,докато ти самият си бил на върха,стига до своя пиков момент в кариерата си и злепоставя името ми пред близки,познати и непознати хора! Да оправдаваш себе си ,защо си във връзка с жената до теб с лъжи от рода на ,,Тя е болна” ,Тя ще се самоубие” ,,Тя е съсипана” ,,Тя е луда” ,,тя е на тежки лекарства”…..а всъщност да молиш жената до себе си ,,Моля те роди ми дете” ,,Бъди моя съпруга,стига с тази кариера “…..Не бих казала ,че съм глупаво момиче,явно вярвах в добротата или поне ,че все още има качествени и лоялни хора,но се оказа че добре са се подготвили с годините за политическа кариера с лавиране ,манипулиране ,обещания и лъжи! Успех

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on

Малко по-късно, същата снимка със същият анонс бе качена в официалната Facebook страница на балканската звезда.

Тъй като публикациите са премахнати или изпезват по неясни причини, екипът ни ще приложи текста без редактотска намеса.

„След 13-годишна връзка, може би е ,,нормално”, да изневериш на човека до себе си, да го предадеш, да не устоиш на животинските си нагони…Това вероятно е разликата ценностната система и морал между хората! Лично за себе си бих споделила, че никога не бих го направила, бих прекратила директно и категорично отношенията си с мъжа до мен! Явно поведението ми и принципите ми са ,,по-мъжки” от доста ,,смели” мъже! В моят случай, за съжаление аз се подведох, че познавам добре половниката си, но се оказа, че само аз в малка България, не съм знаела, че ,,бъдещият ми съпруг” си има сериозни гаджета  Знам, че адски много жени са минали през това, което тепърва ще преминавам аз, със сигурност не се оплаквам! Аз също съм щастлива, млада, свободна жена! Виждам позитивите и уроците от ситуацията ми, извличам нейните ползи!„След 13-годишна връзка, може би е ,,нормално”, да изневериш на човека до себе си, да го предадеш, да не устоиш на животинските си нагони…Това вероятно е разликата ценностната система и морал между хората! Лично за себе си бих споделила, че никога не бих го направила, бих прекратила директно и категорично отношенията си с мъжа до мен! Явно поведението ми и принципите ми са ,,по-мъжки” от доста ,,смели” мъже! В моят случай, за съжаление аз се подведох, че познавам добре половниката си, но се оказа, че само аз в малка България, не съм знаела, че ,,бъдещият ми съпруг” си има сериозни гаджета  Знам, че адски много жени са минали през това, което тепърва ще преминавам аз, със сигурност не се оплаквам! Аз също съм щастлива, млада, свободна жена! Виждам позитивите и уроците от ситуацията ми, извличам нейните ползи!

Единственото нещо, което за мен ще остане невероятно е как човека до който си бил 13 години, подкрепял си го в неговото начало, докато ти самият си бил на върха, той стига до своя пиков момент в кариерата си и злепоставя името ми пред близки, познати и непознати хора! Да оправдаваш себе си, защо си във връзка с жената до теб с лъжи от рода на ,,Тя е болна”, „Тя ще се самоубие”, ,,Тя е съсипана”, ,,Тя е луда”, „Тя е на тежки лекарства”…..а всъщност да молиш жената до себе си ,,Моля те роди ми дете”, ,,Бъди моя съпруга,стига с тази кариера “…..Не бих казала, че съм глупаво момиче, явно вярвах в добротата или поне, че все още има качествени и лоялни хора, но се оказа че добре са се подготвили с годините за политическа кариера с лавиране, манипулиране, обещания и лъжи! Успех“.Единственото нещо, което за мен ще остане невероятно е как човека до който си бил 13 години, подкрепял си го в неговото начало, докато ти самият си бил на върха, той стига до своя пиков момент в кариерата си и злепоставя името ми пред близки, познати и непознати хора! Да оправдаваш себе си, защо си във връзка с жената до теб с лъжи от рода на ,,Тя е болна”, „Тя ще се самоубие”, ,,Тя е съсипана”, ,,Тя е луда”, „Тя е на тежки лекарства”…..а всъщност да молиш жената до себе си ,,Моля те роди ми дете”, ,,Бъди моя съпруга,стига с тази кариера “…..Не бих казала, че съм глупаво момиче, явно вярвах в добротата или поне, че все още има качествени и лоялни хора, но се оказа че добре са се подготвили с годините за политическа кариера с лавиране, манипулиране, обещания и лъжи! Успех“.

Както сами можете да предположите, екипът на Bgvipnews.eu е не по-малко шокиран от написаното към снимката.. Любопитен факт е обаче, че многобройните почитатели на изпълнителката в социалната мрежа Instagram ѝ пожелават да отвори нова страница в живота си и да срещне любовта си!

Снимка: Instagram профил на Андреа

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *