• чт. мар. 28th, 2024

Андреа: Клипът към „Егоист“ ще бъде супер неочакван!

ByПетър Ангелов

май 20, 2020

Балканска звезда Андреа, буквлано е най-коментираната личност през последните няколко дни! Изпълнителката стъписа всички с това, че се е разделила с дългогодишната си половинка, а малко след това сподели горещи видеа в профила си в Instagram.

Меломаните обаче са изключително заинтересовани както от промените в липният живот на Андреа, така и от дългоочакваният ѝ сингъл „Егоист“ по музика и аранжимент на Оцко. Ето какво сподели Андреа на стори в Instagram, а многобройните почитатели на изпълнителката са в тотална еуфория от написаното!

Безспорно, Андреа е единствената българска изпълнителка, която държи най-високо качесто за проектите си и ги изпипва до абсолютно съвършенство! Най-скандалните видеоклипове в кариерата ѝ до сега са „Докрай“, „Лоша“, „Няма да съм аз“, „Най-добрата“, „Секс за ден“ и „Строго забранено“.

След анонса на Андреа, че клипът ще бъде супер неочакван, меломаните нямат търпение да видят с какво ще ги зарадва тяхната любимка! Неотдавна, Андреа сподели на live чат в Instagram, че музиката и аранжимента са дело на хитмейкъра Оцко и той е надминал себе си!

Нашият екип няма търпение да види и чуе „Егоист“, като нямаме и капка съмнение че това ще бъде един от тоталните хитове на 2020-та година, както и че ще се превърне в най-коментираното парче за годината.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *