• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Андреа на почивка в Кайро

ByПетър Ангелов

май 21, 2021

Балканската звезда Андреа замина за Кайро преди няколко дни със своят фотограф Tibor Golob.

Певицата демонстрира топ форма и сподели в свое живо включване в Instagram, че в момента в който се прибере в България, ще завърши песента от Оцко, която меломаните очакват с огромно нетърпение. Също така, Андреа допълни че след като се върне от почивката си в Египет и предстоят няколко участия в България.

Междувременно, Андреа знае как да прикове вниманието към себе си и споделя изключително интересни кадри в социалните си мрежи, които събират хиляди харесвания и коментари за секунди.

Андреа обожава да пътува по света и изглежда тя намира време и за почивки, макар че работи усилено по нови проекти. Припомняме ви, че Андреа неотдавна сподели, че със Sergio ще имат втори дует и просто проекта трябва да бъде довършен. След успеха на „Heart Beating Hard“, ето че Андреа и Sergio се събират за втора колаборация.

В интервю за българска телевизия, Андреа призна че ще има завръщане към поп-фолка за нея, което развълнува меломаните и верните фенове на звездата, които никога не са спирали да я подкрепят във всичко, което прави.

Снимка: Tibor Golob

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *