• нд. юли 21st, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Андреа отбелязва 17 години на сцена

ByПетър Ангелов

авг. 21, 2023

За балканската звезда Андреа, датата 21 август е изключително специална. На този ден, преди цели 17 години, премиера направи първият проект на такантливата изпълнителка. Проект, който дори към днешна дата, след толкова години, звучи актуално, модерно и различно. Проект, на който години по-късно, Драгана Миркович направи кавър версия.

За всичките си 17 години на музикалната сцена, Андреа направи една революция в музиката. Тя работи с определени композитори и режисьори и почти веднага, нейните колежки започват да работят със същият екип. Андреа бе първата, която успя да пробие на международната сцена и има дуети с едни от най-големите имена от световният и балканският шоубизнес.

Всяка клубна или концертна изява на Андреа се радва на огромен интерес от страна на нейните почитатели, които бурно я аплодират и пеят песните на певицата с пълно гърло. Балканската звезда прави невероятно шоу, което е нейната запазена марка.

Винаги хитова, различна и провокативна, Андреа се изкачи на върха в поп-фолка и реши да не си слага рамки и бариери и започна да създава продукция за международният пазар. Тя е най-популярният български изпълнител! Тя е тази, която има безброй награди от България и чужбина.. тя е Андреа! Певицата е ненадмината с шоу на концертната сцена и винаги е предлагала шоу на световно ниво.

Всеки един видеоклип, всяка една песен, всяка една визия на Андреа – всичко правеше грандиозен бум. И все още прави. Нека не забравяме факта, че Андреа може би е единственият български изпълнител, на който песните му имат множество кавър версии. Е, нещата не опират само до музиката, защото сме виждали и откраднати клипове на Андреа.

Всяка една поява на Андреа предизвиква небивал интерес и певицата се радва на засилено медийно внимание към себе си. Заедно със своят брат, певицата присъства на откриването на Lavele Garden преди броени часове и бе най-голямата звезда на събитието.

Балканската звезда има огромна фенска аудитория, която винаги я е подкрепяла и продължава да я подкрепя. С или без музикална компания зад гърба си, Андреа продължава да бъде лидер в поп-фолка и само с един проект да отвее всичките си колежки, които пускат парчета всеки месец.

Екипът ни пожелава на Андреа да бъде себе си, да бъде все така хитова, успешна и да достига нови върхове в музиката. Тя знае рецептата за хитове, доказателство за това е че няма нито една слаба песен в богатият си репертоар. Дали ще бъде българска песен или предназначена за международният пазар, Андреа винаги улучва в десетката и никога не разочарова меломаните. Всеки един нейн проект е изпипан до абсолютно съвършенство и дори след години – нито песента, нито текстът, нито видеото изглеждат като ретро.

Актуалният сингъл на Андреа “Повече от думи” е един от най-силните балкански проекти на хитовата изпълнителка. Видеоклипът е като късометражен филм и е сред най-добрите клипове на изпълнителката.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *