• сб. юни 10th, 2023

Андреа: Подготвям парче от Оцко и втори дует със Segio

ByПетър Ангелов

мар. 11, 2021
 

Балканската звезда Андреа, сподели в свое включване на живо в социалната мрежа Instagram, че подготвя много изненади за свойте почитатели.

Първо, Андреа разкри че работи върху песен от хитмейкъра Оцко. Певицата издаде в аванс че музиката има невероятна енергия и заряд, а тепърва ще се работи върху текста. Любопитен факт е, че Андреа иска, парчето да е с подобен текст като последният ѝ хит „Егоист“.

Малко след това, Андреа сподели че ще представи и втори дует с албанската звезда „Sergio“. След големият успех на „Heart Beating Hard“, която се наложи като тотален хит в редица европейски страни, беше въпрос на време, двамата изпълнители да се съберат отново. Всъщност, Андреа сподели че трябва да довършат песента, което означава че се работи активно по нея. Балканската звезда допълни, че песента трябва да бъде заснета в Тирана.

Но изненадите не спират до тук. Андреа сподели също, че съвсем скоро ще пътува до Дубай. Там ще я чака нейният близък приятел и фотограф Tibor Golob, с когото певицата реализира няколко успешни фотосесии. Какво ще заснемат там? Предстои да разберем.

Феновете не крият възхитата си от това, че любимката им работи върху няколко проекта, с които ще ги изненада. Разбира се, те нямат търпение мерките да бъдат разхлабени и да могат да посещават участията на любимата си изпълнителка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!