• вт. мар. 19th, 2024

Андреа с изненада от приятели и почитатели за рожденият ден

ByПетър Ангелов

ян. 23, 2021

Балканската звезда Андреа, празнува своят рожден ден днес. Още в първите часове на 23-ти януари, социалните мрежи заваляха с пожелания към любимата изпълнителка на хиляди българи.

В социалните мрежи, хиляди фенове изпращат съобщения към своята любимка, с пожелания за рожденият ден. Много почитатели и фен страници на балканската звезда, споделят пожеланията си към Андреа на сторита в Instagram, а от своя страна, тя ги пресподеля.

Още от началото на своята музикална кариера, Андреа си спечели много фенове, а с всеки следващ проект – аудотоята на изпълнителката ставаше все по-голяма и по-голяма. Певицата промени поп-фолк жанра към по-добро, а когато ѝ отесня – тя направи завой към балканската и международната сцена, където се радва на големи успехи и престижни отличия.

Любопитен факт е, че именно днес, премиера направи и новият музикален проект на Андреа, който е със заглавие „Ven Pa Ca“ и е с много интересен видеоклип. Меломаните са изключително развълнувани, защото макар и да живеем в трудни времена, балканската звезда не спира да твори и да прави хубава музика за всичките си почитатели.



Пожелаваме на Андреа да бъде винаги това което е, а именно невероятен артист, невероятен човек и ѝ пожелаваме много любов и щастие! Нашият екип с нетърпение очаква всеки следващ проект на Андреа, защото тя винаги знае как да изненада и да провокира всички меломани. Имаме и една малка изненада за певицата, която ще я оставим да изгледа във видеото малко по-долу.

Нашият екип забеляза, че изключително популярният медиен експерт, г-н Атанас Лазаров, бе заедно с Андреа с Андреа на няколко дестинации – „Хотел Пампорово“ и „Роял Спа Велинград“. Питаме се, дали той вече не е част от международният екип на балканската звезда? Надяваме се скоро да разберем и да ви информираме първи.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *