• пт. мар. 29th, 2024

Анелия очарова меломаните с “Двама”

ByПетър Ангелов

дек. 21, 2020

Мегазвездата на фирма “Пайнер” и ефира на телевиия “Планета” – Анелия, представи новият си музикален проект на широката аудитория.

“Двама” е един изключително красив проект, който е далеч от всичко комерсиално и докосва сърцето и душата. Меломаните имаха нужда именно от това. Анелия е изпълнител от най-висок ранг и в репертоара си има различни като звучене парчета, които са се превърнали в ротални хитове. На нейният глас отива абсолютно всичко!

Анелия е невероятно красива жена, която през годините, не се промени. Ако погледнем първите музикални видеа на певицата, тя е същата. Анелия не се поддаде на комерсиалното, дори напротив – изпълнителката има собствен музикален почерк, който се харесва на меломаните. Тя е и една ог малкото изпълнителки, които без проблем могат да напълнят концертна зала! Адмирации за всичко постигнато от Анелия през годините!

Музиката и аранжимента са село на Велислав Драганински, а текстът е написан от Петя Радева. За видеоклипа са се погрижили най-добрите Buddubbaz Tape Company, които промениха нивото на видеопродукция в жанра.

Снимки: Теди Грозданов

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *