• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Ариа представя “Хеликоптера” до броени дни

ByПетър Ангелов

ное. 28, 2020

Ах, тази Ариа! Звездата на фирма “Пайнер” и ефира на телевизия “Планета”, съвсем скоро ще представи нов музикален проект. То е голяма изненада, защото само преди дни, певицата представи “Imaš sve” – в колаборация с обичаният сръбски изпълнител Menil Velioski.

“Imaš sve” се радва на голям интерес от страна на меломаните както в България, така и на Балканите. Колаборацията тепърва ще разгръща потенциала си и ще превзема музикалните класации.

И сега.. Голямата изненада от Ариа! По всичко личи, че младата изпълнителка не си губи времето, дори напротив – не спира да изненадва и да радва многобройните си почитатели! Във времена на пандемия, певицата не спира да работи и да поднася на меломаните нови песни!

Информацията дойде лично от Instagram профила на изпълнителката. Красивата и много талантлива Ариа сподели кратко видео от звукозаписно студио с анонс за предстояща премиера.

Меломаните са в тотална еуфория защото дори без да работят клубовете, Ариа ще направи всичко възможно да приповдигне духа на феновете на жанра и да ги накаранда си танцуват дори от вкъщи или от домашни партита.

“Готови ли сте за “Хеликоптера”?” – това пита хитовата изпълнителка на свое стори. Догадките са че именно “Хеликоптера” е заглавието на предстоящият хит на талантливата певица. Е, предстои да разберем много скоро..

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *