• пн. юли 15th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

АСТЕРОИД СИТИ РАЗБИВА ЕКРАНИТЕ С ТРЪПКА, ЧУДО И ПРИКЛЮЧЕНИЕ ОТ УТРЕ В КИНАТА

ByПетър Ангелов

юни 22, 2023

Видео зад кадър предлага завладяващ поглед към предстоящата

извънземна авантюра на Уес Андерсън

 

От утре, 23 юни, ненадминатият майстор на симетрично-нетипичния филмов разказ Уес Андерсън (Гранд хотел Будапеща“, Френският бюлетин) ни кани в Астероид Сити зазавладяващо кинопътешествие из една причудлива вселена в търсене на смисъла на живота.

С ново видео зад кадър надникваме в създаването на един необичаен град, излязъл от творческия ум на известния режисьор, сред безплодния пустинен пейзаж на Чинчон, Испания. Хипнотизиращи моменти ни дават възможност да се запознаем отблизо с нестандартната снимачна площадка и да погледнем през един завладяващ прозорец, който разкрива пред зрителите вълшебен свят, където творчеството и въображението се сливат, за да създадат истинска филмова магия.

Действието на Астероид Сити се развива в измислена пустиня в Съединените американски щати около 1955 г. Планираният маршрут на семинара на Младите звездобройци и космически кадети е сериозно нарушен от събития, след които светът вече няма да е същият. Може ли непоколебимата любов в хората, които обичаме, да спаси не само нас самите, но и планетата?

Характерният стил на разказване на режисьора хармонично се слива със завладяващата история и чудатата обстановка, като демонстрира визуален финес и педантична отдаденост към всеки дребен детайл. Така той създава поредното зашеметяващо и емоционално кинопреживяване.

Режисьор и сценарист на Астероид Сити e Уес Андерсън, който е и автор на идеята, заедно с Роман Копола (В царството на пълнолунието). Продуценти са Стив Рейлс, Джереми Доусън и Уес Андерсън. В ролите са Джейсън Шуорцман, Скарлет Йохансон, Том Ханкс, Джефри Райт, Тилда Суинтън, Брайън Кранстън, Едуард Нортън, Ейдриън Броуди, Лиев Шрайбър, Хоуп Дейвис, Стивън Парк, Рупърт Френд, Мaя Хоук, Стив Карел, Мат Дилън, Хонг Чау, Уилям Дефо, Марго Роби, Тони Револори, Джак Райън, Джеф Голдблум и др.

Стягаме багажа за Астероид Сити само в кината от този петък, 23 юни.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *