• чт. май 30th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Атанас Лазаров посрещна руската Нова година в „Porto Maltese“

ByПетър Ангелов

ян. 11, 2021

Изключително успешният и уважан медиен експерт, г-н Атанас Лазаров, посрещна руската Новата година, на специално място в добра компания. Наско Лазаров е продуцент на “Подмосковные вечера” и отбелязването на Руската нова година в стар стил вече над седем години.

„Porto Maltese“ или наричан още „Морето в София“ е един от най-добтите ресторанти в София, който се намира в МОЛ „Paradise Center“, с гледка към планината и Южният парк. Невероятно и разнообразно меню, приятна лайфстайл атмосфера, уютен салон и приятна музика – това са само част от всичко, което елитният ресторант предлага за ваше удобство.

Именно там, г-н Атанас Лазаров посрещна руската Нова година, в компанията на Венета Георгиева от „Преди обед“ по БТВ, шеф Милош Костич, както и Ангел Вандов, който е и главен мениджър на „Porto Maltese“.

Разбира се, заради пандемията, ресторантът бе отворен само заради снимките и интервютата за руската Нова година, а всички останали, могат да се насладят на вкусотиите от менюто, чрез доставките на ресторанта.

Само след броени часове, всички ние ще можем да изживеем магията на руската Нова година, защото на 13.01.2021 година, ще бъде излъчен репортаж в предаването „Преди обед“ по БТВ.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *