• вт. апр. 16th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

„Белият лотос“ – нов лимитиран HBO сериал с премиера на 12 юли

ByПетър Ангелов

юли 14, 2021

„Белият лотос“ от Майк Уайт („Просветлена“ на HBO с Лора Дърн) е нов лимитиран комедиен сериал на HBO, с действие развиващо се в хавайски курорт. Премиерата е днес, 12 юли, на стрийминг в HBO GO и по телевизионния канал HBO. Сериалът е заснет изцяло на остров Мауи – вторият по големина хавайски остров и проследява ваканциите на различни гости на хотела в рамките на една седмица, докато си почиват в място, считано за рай. С всеки изминал ден обаче усещането за безметежност на острова бива изместено от неочаквани усложнения и за туристите и за веселите служители на хотела.

https://youtu.be/VOA9MFeUAjQ

Сред служителите в „Белият лотос“ са придирчивият управител на курорта Армънд (Мъри Бартлет) и управителката на спа центъра, Белинда (Наташа Ротуел), която е натоварена да понася всяко емоционално вълнение на гостите в нужда.

Новопристигащата група туристи включва семейство Мосбахер – Никол (Кони Бритън), която се отнася с близките си като със служители, съпругът й Марк (Стив Зан), който трябва да се справя със здравословен проблем и с комплекс за малоценност. С тях са синът им Куин (Фред Хечингер), асоциален геймър и дъщеря им Оливия (Сидни Суини) и нейната приятелка Паула (Британи О’Грейди). Двете момичета с остри езици, хвърлят саркастичен поглед върху начина на живот и на вярвания на всички около тях.
Красавецът Шейн Патън (Джейк Лейси) е тук с красивата си съпруга Рейчъл (Александра Дадарио) за медения им месец, подарен от майка му. Шейн и Рейчъл са в разгара на млада любов, но докато се опознават по-добре в тази нова, интимна среда, се появяват облаци на съмнение. Илюзията за техния меден месец започва да се разплита, когато натрапчивата майка на Шейн, Кити (Моли Шанън), ги изненадва с нежелано посещение. Единственият самотен посетител е Таня Маккуоид (Дженифър Кулидж) – заможна, видимо лабилна жена, която се възстановява от смъртта на майка си, като пътува сама в търсене на любов и има отчаяна нужда от масаж.

В главните роли са Мъри Бартлет („В търсене“ на HBO), Кони Бритън („Нашвил“), Дженифър Кулидж („Професия блондинка“), Александра Дадарио („Истинският детектив“ на HBO), Фред Хечингер („Осми клас“), Джейк Лейси ( „Момичета“ на HBO), Британи О’Грейди („Little Voice“), Наташа Ротуел („Несигурени“ на HBO), Сидни Суини („Еуфория“ на HBO) и Стив Зан („Тримей: музика след „Катрина““ на HBO).
С епизодични роли се появяват Моли Шанън („Разводът“ на HBO), Джон Грийс („Dream Corp LLC“), Джолин Пърди („WandaVision“), Кекоа Кекумано („Аквамен“) и Лукас Гейдж („Еуфория“ на HBO).

„Белият лотос“ е създаден, написан и режисиран от Майк Уайт; изпълнителен продуценти са Уайт, Дейвид Бернад и Ник Хол.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *