Биляна Иванова: Много хора не са видели най-доброто от мен

 

Днешното интервю е с красивата претендентка за конкурса “Мис Плеймейт” – Биляна Иванова. Красавицата отговори на въпросите ми, а хората определено не я познават достатъчно, за да видят колко добър човек е. Нашият екип симпатизира на Биляна и тя е нашит фаворит.

Петър Ангелов: Здравей, Биляна. Как си, как се чувстваш? Успя ли да си починеш лятото?

Биляна: Здравейте! Благодаря, добре съм. Да, имах достатъчно време да си почина.

Петър Ангелов: Има ли нещо, което никога не би направила?

Биляна: По-скоро има неща, които не харесвам и не бих направила. Тази дума “никога“ не я харесвам и много рядко я използвам. Никога не казвам никога, защото съдбата винаги обръща така нещата, че да направим това, което сме се зарекли да не правим!

Петър Ангелов: Какво не са видели още хората от теб?

Биляна: Много хора все още не са видели най-доброто от мен!

Петър Ангелов: Виждаш ли се в скоро време семейна или искаш да се развиеш като личност?

Биляна: В скоро време не, но кой знае. Най-хубавите неща в живота се случват изведнъж, неочаквано, без да ги планираш. В момента съм се отдала изцяло на себе си!

Петър Ангелов: Как минава един твой ден?

Биляна: Трудно мога да кажа, че за цялото лято съм имала дори и един обикновен ден, тъй като винаги се случваше нещо непредвидено, интересно или нетолкова интересно. С една дума, денят ми минава динамично.

Петър Ангелов: Коя е мечтаната дестинация от теб?

Биляна: Да обиколя целият свят. Обожавам да пътувам!

Петър Ангелов: Каква е 2020-та за теб до момента?

Биляна: За мен 2020-та година е един голям учител!

Петър Ангелов: Как приеха родителите ли твоето участие в конкурса?

Биляна: Когато се записах в конкурса никой не знаеше. 1-2 седмици преди снимките им казах. Майка ми го прие доста добре, както и всички от семейството ми. Но наистина не очаквах да го приетат толкова позитивно.Радвам се,че ме подкрепят и са до мен във всичко, за което им благодаря!

Петър Ангелов: Влияят ли негативните неща в медиите на твоето семейство или приятели?

Биляна: Хората, които ме познават, знаят какъв човек съм и кое е истина, и кое не. В България, както и навсякъде по света, скандалът продава, за съжаление.

Петър Ангелов: Имаше ли хора, които се озлобиха от това, че ставаш популярна?

Биляна: Хората, които ме познават, знаят какъв човек съм и кое е истина, и кое не. В България, както и навсякъде по света, скандалът продава, за съжаление.

Петър Ангелов: Каква мечтаеше да бъдеш като малка? А сега?

Биляна: Когато бях малка, мечтаех много. Спомням си как стоях пред телевизора и пеех. Имах си тетрадка, в която си пишех всички текстове на любимите ми изпълнители. (смее се) Тогава най-голямата ми мечта беше един ден да стана певица. В България едно от най-лесните неща е да направиш песен и да станеш “певица”. И сега мечтая. Но мечтите ми вече не са същите.

Петър Ангелов: Благодаря ти за страхотното интервю. Пожелай нещо на нас и на нашите читатели. Разкрии и какво си пожелаваш на теб самата.

Биляна: Аз също много благодаря за поканата. Пожелавам на целия ви екип да бъдете все така активни, за да реализирате всичките си творчески идеи и много нови читатели. Пожелавам на вашите читатели да бъдат живи и здрави. Пожелавам си да съм здрава, защото това е най-важното, когато човек е здрав може да направи всичко.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!