• чт. май 30th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Благотворителен футболен турнир в подкрепа на Станислав Чаушки

ByПетър Ангелов

фев. 4, 2021

Amatiorska Liga Sps със подкрепата на Община Благоевград организира благотворителен футболен турнир за набиране на средства за Станислав.

Дата на провеждане: 7 Февруари 2021 г.

Място: Футболен терен на СК Пирин

Минимална такса за участие: 50лв

Записване до: 5 Февруари 2021г.

Нека заедно да помогнем на Станислав да проходи. Всички средства събрани от турнира, ще бъдат внесени по сметката на Станислав Чаушки.

Продължава записването за благотворителната кауза за набиране на средства за възстановяването и прохождането на Станислав. Футболният турнир, ще се състои на 7 Февруари 2021 г. на Спортен Комплекс Пирин от 09:00ч до 16:00ч. По време на турнира, ще има и базар и всеки от Вас, ще може да си закупи предлаганата стока и сумата да бъде добавена към касата за набиране на средства за Станислав.

Записаните отбори до момента са:- Спортист Падеш- SPS- Водолазите- ВИК- Ел Класико- Струмските Тигри- Фк Струмско- Ботев Струмско- Фк Струмска Слава- FC RESPECT- ФК Орлите – Ветераните- Светкавица- Викингите- Авангард Бачево- ОФК- Ротундабокс- Бригадата – Watford- Котенцата- ОК Такси – 14-ти ПолкЗаписването продължава до 05.02.2021г.(Петък)

Да помогнем на Станислав да проходи отново

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *