• ср. апр. 24th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Бони с изненадващ дуетен партньор и серия от успехи /ПОДРОБНОСТИ/

ByПетър Ангелов

юли 3, 2022

Една от най-гласовитите и красиви изпълнителки от България замина за Германия, където успя да направи няколко запомнящи се участия и успя да развесели българите зад граница.

Бони не спира да изненадва многобройните си почитатели и поднася само хитове на меломаните. От началото на годината до сега, певицата представи цели четири проекта, сред които баладата „Черна котка“, химна на всяка сватба „Сватба“, нова версия на емблематичния хит „Огън и лед“ и чисто новото музикално предложение „Дреме ми“.

Но, разбира се, това далеч не е всичко. Докато Бони е в Германия тя не спира да работи върху новите си проекти. След поредица от самостоятелни парчета, вече е време за дует. Точно такъв се готви със Sefer Osmanov, който е добре познат в България с хита си „Despacito Tallava“ от 2020 година.

Бони сподели в социалните си мрежи кадри на които пътува в компанията на своята бъдеща дуетна половинка Sefer Osmanov.

https://www.instagram.com/tv/CfZY0Ciqk_M/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

В Instagram профила са Sefer Osmanov бе споделено стори, на което той е в компанията на Бони, а текстът към фотоса е, че двамата са втори ден в студиото и усилено работят върху предстоящото парче, което двамата определят като категоричен хит.

Бони не спира с участията си, а графикът на певицата е пълен както с клубни изяви, така и с частни партита, лични празници и други. Такъв бе случаят и със сватбата на Благой и Поли Георгиеви, които сключиха брак преди броени дни и се превърнаха в тема номер едно в светските среди.

Междувременно, „Дреме ми“ набира все по-голяма популярност и е тотален хит в социалните мрежи Facebook, Instagram и TikTok.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *