• чт. мар. 28th, 2024

„БОТАНИКЪЛ“ грабна приза за здравословен продукт на годината на „Национални награди за бизнес, мода и стил“ 2021

ByПетър Ангелов

юни 6, 2021

Безспорно, БОТАНИКЪЛ е българска водеща марка за преработка на сушени билки. Историята на фирмата е над 25 годишна, а доволните клиенти стават все повече с всеки изминал ден.

БОТАНИКЪЛ може да се похвали с това, че доставят продукти за над 15 страни по цял свят, което е сериозен показател за качеството на продуктите и големият професионализъм.

Илко Петков е изпълнителен директор на БОТАНИКЪЛ, следи стриктно за качеството и контрола над билките, както и за устойчивостта и развитието на екипа.

Красивата Деница Хубенова, бе на престижните „Награди за мода, стил бизнес“ и получи наградата за „Здравословен бранд на годината„, лично от организаторът Красимир Недялков.

Деница Хубенова оглавява екипа за дигитален маркетинг, който се грижи за рекламата и за продажбите. Тя поддържа и уебсайта на БОТАНИКЪЛ, създава съдържание, промоции и поддържа социалните мрежи.

Чил аут – чай от серия Ботаникъл.

Понякога всичко, от което имаме нужда е за малко да избягаме от сивото ежедневие. Да се отпуснем и да се насладим на мига. Чил аут е невероятна композиция, събрала в себе си магията на три континета. Защо не се потопите в това невероятно пътешествие само с една глътка чай.

Aрабски тайни – чай от серия Сикретс.

Сладка, съблазнителна, потайна… Далечната Ориента ви зове с чай Arab Secrets от Серия Secrets на Ботаникъл. Опитайте нашата колекция от тайни за приключенци и пътешественици и се пренесете на изток, благодарение на специфичните вкусове на канела и джинджифил.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *