• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Броени часове до старта на „Night Club The Moon“ със Софи Маринова!

ByПетър Ангелов

юни 14, 2020

Край на дългото чакане! Най-накрая, любимият на хиляди българи нощен клуб в България „Night Club The Moon“, отваря врати за посетители след пандемията около Covid-19.

Е, сега всички ще можем да се забавляваме подобаващо и да стартираме летният сезон, не с кого да е, а с най-гласовитата изпълненителка в България, невероятната Софи Маринова! С незабравимите си хитове, талантливата Софи ще направи едно невероятно парти на най-доброто място „Night Club The Moon“. Софи Маринова е изключително чест гост на клуба, а когато тя запее – всички се прекланят пред невероятният ѝ талант..

Очаква ни едно незабравимо преживяване в храмът на удоволствията „Night Club The Moon“, който определено липсваше на всички в Югозапада. Магията на нощният клуб, комбинирана с истински алкохол на достъпни цени, обслужване на ниво и само звезди от най-висок ранг, прави „Night Club The Moon“ лидер на нощният живот в България.

Определено това ще бъде най-шумното и добро откриване на сезона в България, затова не пропускайте да станете част от купона! Телефон за резервации: 0887 35 35 25 ☎️

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *