• пт. мар. 29th, 2024

Българка с над 1 милион последователи на червеният килим в Кан

ByПетър Ангелов

юни 24, 2022

Ая Роуз е модел и актриса повече известна в чужбина под псевдонима Roselbell Rafferr. Нейни снимки са публикувани на страниците на Vogue, Harper’s Bazaar, Vanity Fair и много други.

Revolut – мобилно банкиране от ново поколение

Тя е модел и лице на много световноизвестни брандове. Оглавява класацията на световният сайт за модели като най-красив модел.

Ая е печелила конкурси, сред които Мис Бизнес, Бизнес жена на годината, Miss Europe Universe, номинирана за Forbes Women Leaders , както и нейната компания – iArose Technologies е номинирана за Forbes Business Awards.

Участвала е в над 50 холивудски продукции, както и в много български филми. Последните участия са в актуслният филм с Меган Фокс, както и в „After“. Тя е и продуцент на предаването “От А до Я с Ая”.

Ая е програмист по професия, завършила био и медицинска информатика в Софийски Университет, докторант, специализация по изкуствен интелект в Станфорд и множество сертификати по мениджмънт и IT от едни от най-големите световни университети, сред които Харвард. Красавицата работи в едни от най-големите IT компании, след което създава своя IT компания за дигитален маркетинг и дигитални технологии iArose Technologies.

Мисията на компанията е за помагането за маркетинга и дигиталните технологии в осъществяването на мечтите на клиентите, да достигнат мечтаните висоти в своята професия, celebrity marketing или превърнат своята компания в юникорн, branding.

Клиенти на компанията са много световноизвестни личности –  певци, музиканти, модели, спортисти, актьори и много други. Притежава още няколко бранда, сред които и бранд за моден стайлинг като признава, че това винаги е била най-голямата и страст. Тя има и своя фондация, с която помага и е полезна на обществото. 

Като известна актриса и модел, Ая беше всяка вечер на червеният килим на най-големият филмов фестивал в Кан, където държеше да представи рокли на  най-добрите български дизайнери. На три от премиерите беше избрала рокли на Blink by Radi Lazarova. Първата вечер на премиерата на Top Gun Maverick тя беше подбрала тоалет със специална символика – бели обеци с кристали, наследствено, зелено, изумрудено колие реликва и червена сатенена рокля на Блинк, цветове, символизиращи цветовете на националният ни флаг.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *