• чт. мар. 28th, 2024

Бързо обновяване на визията с елегантни перуки от Магама (Снимки)

ByПетър Ангелов

апр. 27, 2021

Колко често сте се питали, „Ех, как ли бих изглеждала като блондинка или пък червенокоса?“

Този въпрос си е задавала всяка жена. А ако знаехте, че имате възможност да имате цвета на косата и желаната дължина без никакви притеснения, без да губите време, без третиране на естествената коса?

Всеки ден нещо различно?

Не се изненадвайте с висококачествени перуки това е точно като детска игра! Само за минути имате нова визия и сте готови за ежедневните си дейности!

Прекрасно е всичко това. Но нека да обърнем внимание на онази част от човечеството, която по една или друга причина страда от липса на коса! Дали в следсвие на стрес, заболяване или преминато лечение!

Ежедневно при нас в салон Магама посрещаме клиентки страдащи от алопеция или преминали химиотерапия. За тях не е въпрос на каприз, а нормално чувство да имаш коса като всички останали хора.

Точно за такъв тип клиенти ние от салон Магама предлагаме най-добрите перуки на пазара на немския бранд Ellen Wille!

Модели от висококачествени фибри и от естествен косъм покриват и най-високите изисквания на клиентите! Тук е моментът да обърнем внимание не само на външния вид на перуката като цвят и дължина, а и с каква основа е изработена.

Ще отбележим съвсем на кратко, но е важно за всички клиенти да знаят, че за да е удобна една перука то тя трябва да е с основа, която да им осигурява комфорт!

Основите главно могат да се разделят на машинно изработени и ръчно изработени. Но не е само това. В зависимост от отделните елементи в конструкцията на основата е определящо и високото качество на перуката.

При машинната изработка косата е пришита на редове. Предимство е обемът в горната част на перуката и фактът, че не запарва главата.

По-високият клас на основите включва монофиламентна част и тънка мрежа в предната част на перуката. Монофиламента е тази част от основата, на която ръчно косъм по косъм косата се прикрепя и това дава напълно естествен изглед на перуката. Когато я носите, косата пада точно както естествената коса.

Тюрбан Ellen Wille – Garbo Тюрбан Ellen Wille – Dory

Преди малко ви споменахме за тънка мрежеста лента в предната част на перуката. Това е и най-новата опция, която притежават висококачествените перуки. Тази лента позволява напълно естествено преливане от вашата кожа към косата, поставя се точно на линията на растеж на косъма и позволява перуката да бъде носена сресана назад или косата прибрана зад ушите, като това е напълно незабележимо.

За още по-голям комфорт перуките имат регулиращи ленти, за да се фиксира максимално добре перуката към главата.

Имайте в предвид всички точки изброени по-горе, когато правите своя избор!

Ако имате затруднения при вашия избор може да ни посетите на място в салон Магама и да направим консултация и да изберем точната перука според вашите индивидуални нужди!

Колекциите перуки на Ellen Wille поддържат разнообразие от цветове като следват и най-новите трендове в прическите и оцветяването. Карета в средна дължина или удължена форма тип боб са сред най-желаните този зезон. При цветовете особено внимание привличат перуките в светли тонове с естествено потъмнени корени, което дава напълно натурален и естествен изглед.

За предстоящите летни месеци изберете своя любим аксесоар като тюрбан или фин шал, с който ефектно може да допълните своята визия!

Тюрбаните са с комфортни материи от бамбук, а цветовете и принтовете са повече от очарователни. За прохладните летни вечери фините шалове са прекрасен избор. Изработени от лен и с невероятно красиви цветови комбинации те ще бъдат вашият любим акцент за деня!

За допълнителни консултации или въпроси посетете нашият онлайн магазин magama-shop.com или елате на място София, ул. Дамян Груев 46.

тел: 0898777740 или 070090074

magama.org magama-shop.com

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *