• чт. мар. 28th, 2024

ВАНЯ ВЪЛКОВА: ДОКАТО ПЕЕХ ПО СВАТБИ СЕ РОДИ ИДЕЯТА ЗА “BG STYLE”

ByПетър Ангелов

май 26, 2021

Освен да покорява върхове, фолклорната изпълнителка Ваня Вълкова започва да се занимава с дрехи още през 2014 г., като първо има магазин и продава дрехи на български фирми. „Като всяка жена това ме влечеше, винаги съм искала да се развивам в още нещо освен музиката защото знам, че човек трябва да бъде гъвкав.“, споделя Ваня.

Това, както знаем  не й е попречило да бъде посветена на музиката. Започва паралелно да прави и двете неща. Така постепенно се заражда  желанието  да си създаде свой бранд – „BG STYLE“. Ваня не се плаши от конкуренцията и след години усърдна работа вече има постоянни клиенти. Започват и множество индивидуални поръчки, особено за дамите, които се обличат като шаферки на сватбите. Съвсем скоро очаква и обновения си сайт!

  • Разкажи ни как се справяше с работата си по време на пандемията?

По време на пандемията за всички ни настанаха много трудни дни…  Изведнъж спряха участията, намаляха  драстично продажбите. Сега отново се връщаме с нови сили, хората са  зажаднели за музика, за това да са сред хора, да се облекат в новите си дрехи и да се забавляват.

Определено пандемията си даде и положителните страни. Аз се насочих към  неща , за които все не намирах време – бизнеса с дрехите. Научих се на много  неща, с които сега съм още по-полезна в работата си. Нещата се връщат на мястото си постепенно – вече има сватби и рокли! Особено за любимите ми шаферки!

Как съчетаваш пеенето с обличането на шаферки?


Много добре съчетавам пеенето с обличането на дами за техния празник! Старая се и в ежедневието да правя така, че да се чувстват комфортно облечени с „BG STYLE“ . Докато съм на участие аз виждам дамите с прекрасни рокли и понякога така се ражда идеята за някой от моделите ми.

Хоби или бизнес е това твое начинание?

Хоби не мога да кажа, по-скоро бизнес, но определено много го харесвам! Хубаво е човек да харесва това, в което инвестира и средства и време. Както е казано “Когато работиш това, което наистина обичаш, няма да имаш нито един работен ден в живота си!”

Случвало ли ти се е да има недоволен клиент?

Недоволни клиенти е имало – да, продаваме само онлайн и това е риск и за нас и за клиентите. Без това не може, стараем се винаги да сме коректни, но никога не знаем кой стои отсреща и с какви очаквания е. Недоволни е имало, но се радвам, че са рядкост. Това от своя страна ни изгражда като професионалисти и продължаваме да надграждаме.

  • Какво да очакваме – нова колекция или нов албум/песен?

Ще има и нови колекции и нови песни! Заредена съм с енергия да следвам нещата, които обичам и са ми на сърце. Много скоро ще изненадам хората, които следват моя музикален път с нещо коренно различно от това, което съм изпяла досега

Записвам балада с много обичани колеги! За сега няма да издавам още, нека да остане изненада!

Снимки: Личен архив

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *