• чт. мар. 28th, 2024

Васил Петров с нова дата за концерт в Русе – 2 Ноември

ByПетър Ангелов

окт. 11, 2021

Концерта „Симфоничен начин“ или SymphoNY way ще се състой в Канев център

На 2 Ноември (вторник) в концертната зала на Канев център от 19:00ч. Васил Петров ще представи новата си симфонична програма. Концерта SymphoNY way 2 е част от националното му турне, което стартира през юни. Големият изпълнител Васил Петров представи новата си програма на летните сцени в Сливен, Пловдив, Бургас, Петрич, Карлово и Ямбол, Плевен, Велико Търново, Шумен и закри летния сезон в Созопол, където предизвика възторжени отзиви сред публиката и поредица от бисове.

На концерта слушаме новият му албум – LOVE SONGS Vol.1, както и световни поп и рок хитове на Стинг, Бийтълс и Дийп Пърпъл в красива симфонична интерпретация. Присъстват и филмови теми – Schindler’s List (Списъкът на Шиндлер), Smile на Чарли Чаплин, Feelings на Морис Албърт, Love story (Where Do I begin) на Франсис Лей, популярни джаз и боса нова теми, както и хитовете на Синатра. На сцената с него са Врачанска филхармония с диригент Христо Павлов, джаз музикантите – Йордан Тоновски (пиано), Кристиян Желев(ударни), Христо Минчев (бас китара) и специален гост е брилянтната цигуларка и носител на множество световни награди – Зорница Иларионова. 

Аранжиментите в програмата са дело на Ангел Заберски младши, Румен Тосков – Рупето, Васил Спасов и Христо Павлов.

Медийни партньори на турнето са Радио 1.

Билети за концерта на Васил Петров SymphoNY way на 2 Ноември (вторник) от касата на билетен център на Русенски университет.

Концерта ще се проведе при пълно спазване на разпоредбите за отстояние и вход на Министерство на здравеопазването. Местата са силно ограничени, при спазване на противоепидемичните мерки и 50% капацитет на залата.

За допълнителна информация на страницата на Васил Петров:

https://www.facebook.com/VassilPetrovOfficial

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *