• ср. юли 24th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Вая с поредна провокация „Пръстен“ /ВИДЕО/

ByПетър Ангелов

авг. 13, 2023

За пореден път Вая успя да провокира феновете и да им поднесе проект на високо ниво.

„Пръстен“ е заглавието на новият проект, който направи своята премиера YouTube канала на RA Music преди броени дни и вече може да бъде гледан в ефира на телевизия „Планета“.

Всъщност, заглавието „Пръстен“ бе избрано почти в последният момент, защото Вая и екипът на RA Music до последно обмисляха варианта, дали парчето да бъде озаглавено „Тъп кавал“.

След „Жоро“ и „Старите ти грешки“, феновете на поп-фолка се питат, дали с „Пръстен“ Вая не иска да каже нещо на своят любим, който не спира да засипва певицата с огромни букети и бутилки скъпо шампанско.

Още с премиерата си, новият видеоклип започна да набира огромна скорост, но само часове по-късно, видеоклипът не бе наличен в канала на RA Music. Каква обаче е причината за това, ние не знаем. Знаем само, че видеото вече е налично и може да бъде гледано в YouTube канала на музикалният лейбъл.

Вярна на стила си, Вая изглежда повече от зашеметяващо във видеоклипа към „Пръстен“, който продължава серията от хитови проекти. След „Старите ти грешки“, певицата нямаше право на компромиси, защото феновете стриктно следят всяка нейна крачка.

Вая е сред най-прогресиращите млади изпълнители в България и на всяко нейно клубно участие става истински купон, който посетителите помнят много дълго.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *