• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

/ВИДЕО/ „Единствено“ – последният проект на Емилия и Денис Теофиков

ByПетър Ангелов

апр. 15, 2022

Дългоочакваният четвърти дует между Емилия и Денис Теофиков направи своята премиера в официалния YouTube канал на певицата и вече се радва на рекордна гледаемост и положителни коментари за перфектно съвършената работа, както и това, меломаните да могат да се докоснат още веднъж до непрежалимият Денис Теофиков.

Дойде моментът за краят на сагата, която започна с „Акула“, последва „Тръгвай си“ и след кратка пауза се появиха „Пак ще се броиш“ и „Единствено“, с което се сложи край на музикалната четирилогия.

Видеоклипът, музиката, аранжимента, визиите, актьорската игра и целият екип работил по проекта е свършил работата си повече от перфектно.

Музиката, текста и аранжимента са дело на Diamond Beat Production, а режисьор на видеото е Валери Милев. Криейтив директор е Светослав Кюркчийски. За гримът си, изпълнителите се довериха на Микеле, а косите са поверени на Венелин Кондаков. Стайлингът на Емилия и Денис Теофиков бе поверен на Цветомир Горанов. Целият екип работил по създаването на проекта, можете да видите в описанието на видеоклипа в YouTube.

За съжаление, колкото и да ни се искаше на всички в краят на видеото да пише „To be continued..“, надписът бе „В памет на Денис Теофиков“, което потвърждава факта, че това е четвъртият и последен дует между двамата.

Наслаждавайте се на красивата музика която остави Денис Теофиков след себе си, както и огромни благодарности към Емилия затова, че представи и двата си проекта с младият певец, който си отиде твърде рано.

Снимка: Nix Petrov

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *