• пт. юни 14th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

ВИЖ И ЧУЙ| Alek Sandar feat Snoop Dogg, Lil Wayne, Sasha Belair – Please Don’t Go Go

ByПетър Ангелов

авг. 29, 2022

Ексцентричният и провокативен Alek Sandar не спира да изненадва почитателите си и да ги радва с нови музикални предложения.

Alek Sandar е добре познат на широката аудитория в България както с музикалните си проекти, така и с участието си във Vip Brother през 2016-та година.

Следвайки хитовата си линия, ето че дойде времето и за „Please don’t go, go“ в колаборация с Lil Wayne и Snoop Dogg и дава заявка да бъде световен хит.

Продуценти на проекта са самият Alek Sandar, българският бийтмейкър Nic Toms, както и Brent Kolatalo, който в студиото си има платинени плочи на негови песни изпяти от Lady Gaga, Bruno Mars, Eminen, Frank Ocean, Drake, BTS и много други.

Проектът впечатлява както с хитово и различно звучене, така и с ефектен видеоклип, заснет на няколко локации. Безспорно, това е един от най-силните проекти на Alek Sandar, който не спира да рабори върху следващите си проекти, за които споделя че изненадите тепърва предстоят.

Alek Sandar има в репертоара си колаборации с редица световни и български звезди, сред които Juicy J, Lil Wayne, Snoop Dogg, Amanda Lepore, Деси Слава, Атанас Колев, Андреа и други.

Lil Wayne и Snoop Dogg придават на парчето силна индивидуалност и определено грабва още от първо слушане. Две от най-големите имена в хип-хоп музиката със сигурност ще изстреля проекта на върха във всички музикални класации.

Видеоклипът е заснет от Alexey Figurov, с когото са работили български звезди като Галена, Диона, Сузанита и други. Бюджетът на видеото също не е малък, защото прехвърля колосалната сума от над 300 00$, ако се включи и хонорарът на Snoop Dogg. Както всички знаем, Lil Wayne не участва във видеото, защото от години не снима клипове.

Друг изпълнител който придава колорит е Sasha Belair, която е с руски корени но от години живее в САЩ, където се развива и като успешна бизнесдама.

Безспорно Snoop Dogg и Lil Wayne са определяни от меломаните като скандални личности и колаборацията им с не по-малко ексцентричният Alek Sandar е удар в десетката. 

И въпреки че проектът вече е факт, Alek Sandar все още не може да повярва какво му се е случило.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *