• ср. юли 24th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Възходът на Династията Лейкърс на 8 март в HBO Max

ByПетър Ангелов

фев. 18, 2022

Баскетболният сериал с Ейдриън Броуди, Джон С. Райли, Джейсън Кларк е първото заглавие в премиерния ден
на новата стрийминг платформа у нас

16 февруари 2021 г. HBO обяви първото заглавие, което ще можем да гледаме в HBO Max още в премиерния ден на новата стрийминг платформа у нас на 8-ми март. Спортната драма „Възходът на династията „Лейкърс“ е драматичен сериал, който проследява професионалния и личен живот на играчите в Ел Ей Лейкърс през 80-те години на миналия век.

Базиран на книгата на Джеф Пърлман Showtime: Magic, Kareem, Riley, and the Los Angeles Lakers и с изпълнителен продуцент и режисьор Адам Маккей (“Наследници“, „Q: В окото на бурята“) сериалът ни показва отбора, който представлява своеобразна ера на игрището, но и извън него.

В актьорския състав са Джон С. Райли, Джейсън Кларк, Ейдриън Броуди, Куинси Исая, Сали Фийлд, Джейсън Сигъл.

Вижте актьорите и героите, в които роли влизат в галерията от снимки.

Напомняме, че на 8 март настоящата стрийминг платформа на WarnerMedia HBO GO ще престане да функционира, а на нейно място идва HBO Max (www.hbomax.com) – изцяло обновено стрийминг преживяване с още повече разнообразие като съдържание и жанрове със субтитри на български и дублирано детско съдържание. Всички настоящи абонати на услугата, независимо дали директни или през оператор, ще бъдат прехвърлени автоматично към новата платформа на специален месечен план с отстъпка в цената, която отстъпка е достъпна за тях, ако не прекъсват абонамента си. Изцяло нови клиенти също ще могат да се абонират за услугата с преференциална отстъпка, ако го направят в периода 8-31.03.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *