• сб. апр. 20th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Галена – 18 години на върха

ByПетър Ангелов

ян. 21, 2022

Безспорно, Галена се превърна в най-голямата звезда в България. Певицата винаги предлага проекти от най-високо ниво, а всяка нейна песен се превръща в тотален хит.

Звездата на Галена изгря преди 18 години и тя свети с всеки изминал ден, все по-ярко и по-ярко. Би било обидно да кажем че Галена има конкуренция.. Защото единствената конкуренция на Галена е Галена!

Тя е певицата, която прави ненадминато шоу на клубни и концертни изяви. Тя е певицата, която има толкова награди зад гърба си, колкото са звездите в небето и пясъка в морето. Тя е певицата, която се забавлява от сърце на всяка нейна изяви и това неостава незабелязано от многобройните ѝ фенове.

Галена е определяна като най-добрият изпълнител не само от почитатели ѝ, а и от редица нейни колежки, които я поздравяват за всичко, което е постигнала до момента. Реално, най-големите хитове през последните години са на Галена, както и най-красивите и ефектни видеа.

Хамелеон – така определят Галена, нейната армия от фенове. И да, армия, защото почитателите ѝ са безброй. Виждали сме Галена с всеки цвят коса, различна дължина, различни визии и точно когато си мислиш, че няма как да те изненада вече – тя го прави и те оставя без дъх..

В богатият си репертоар, Галена има както самостоятелни проекти, така и много колаборации с родни и балкански звезди. Всяка една песен на Галена се радва на милиони гледания в YouTube и безброй стриймове в дигиталните платформи за слушане на музика.

Нашият екип пожелава на Галена да бъде здрава,да бъде винаги себе си и никога да не се променя. Пожелаваме ѝ много успехи в личен и професионален план, защото е една от малкото певици, които съчетават успешно музикалната си кариера и това да бъде добра и пълноценна жена и майка. Очакваме новите ѝ проекти с огромно нетърпение!

Снимка: Георги Малев

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *