• сб. апр. 20th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Галин и Диона направиха мега як купон в препълнения „Night Club The Moon“

СНИМКИ: DZHUNEV PHOTOGRAPHY ЗА „Night Club The Moon“

Поредната сряда, в която „Night Club The Moon“ поднесе огромна изненада на своите многобройни посетители,завърши повече от вълнуващо!

Специални гости по случай баловете на Югозапада,бяха топ изпълнителят и музикален продуцент Галин и фурията на „Alpha music“ Диона.Звездата на фирма „Пайнер“ Галин е изключително чест гост на храмът на удоволствията „Night Club The Moon“.В комбинация с младата надежда на попфолка Диона,са невероятен тандем и определено това няма да бъде последното им съвместно участие в „Night Club The Moon“.

Нека ви разкажем как започна всичко..

Малко след 23:00ч,клубът отвори врати за многобройните си посетители.Спазени бяха всички противоепидемични мерки заради COVID-19,защото“Night Club The Moon“ държи най-високо ниво за дезинфекция и се грижи за здравето на своите клиенти.

Абитуриентите от Югозапада отново бяха избрали да се забавляват в клуб номер едно.Все пак,всеки иска най-доброто за себе си,а всички ние знаем че няма по-добро място от“Night Club The Moon“.

DJ Чико се погрижи за доброто настроение на всички,които бяха избрали „Night Club The Moon“ да се забавляват.В клуба имаше абитуриени,редовни посетители,хора които бяха зажаднели за купон,както и VIP гости сред които Катето и Коцева.

След като DJ Чико бе подгрял атмосферата и всички бяха в разгара на купона,първият изпълнител,който се качи на сцената бе Диона.

Младата надежда на“ Alpha music“ Диона впечатли многобройните посетители на „Night Club The Moon“ с екстравагантна визияи тоталните си хитове.Освен с тях, Диона изпълни и утвърдени хитове на свои колежки.След като подгря достатъчно атмосферата,на сцената към нея се присъедини и мега звездата на фирма „Пайнер“ и създателят на „Alpha music“ Галин.Двамата направиха премиера на тоталния си хит „Просто секс“,който е сочен за „Хит на лято2020“.Парчето бе прието изключително бурно от многобройните посетители на „Night Club The Moon“.

„Просто секс“ бе изпята с пълно гърло от всички ,които бяха избрали да се забавляват в сряда вечер в „Night Club The Moon“.След като песента приключи на сцената остана секссимвила Галин.Той изпя тоталните си хитове,специално заради него бяха дошли хора от Дупница,Перник и Югозапада.

Купонът продължи до ранни зори,а двамата изпълнители и екипът на „Night Club The Moon“,се погрижиха всички празнуващи и посетители на клуба да имат една незабеавима вечер.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

One thought on “Галин и Диона направиха мега як купон в препълнения „Night Club The Moon“”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *