• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Галин сред най-успешните и желани мъже в България

ByПетър Ангелов

дек. 14, 2020

Галин безспорно е сред най-желаните и успешни мъже в Бългатия. Той не спира да се развива на нови и нови хоризонти.

https://www.instagram.com/p/CILnP0SnSBk/?igshid=9j35earh2y3y

Доказателство за това е колаборацията на “Alpha Msuic” с топ дизайнерката Мегз и създаването на бранда “I-AM”. Съвсем очаквано, “I-AM” се превърна в един от водещите брандове в страната, който предлага различни и много ефектни модели. И да, вече има и мъжки артикули.

https://www.instagram.com/p/CIV-cTmHpQp/?igshid=1pmkifb2njysw

“Alpha Music” може би е най-голямата гордост на мегазвездата, защото няма слаб проект от артистите в лейбъла и винаги продукцията е на най-високо ниво. За близо почти две години, “Alpha Music” може да се похвали с многомилионна гледаемост в YouTube, голям брой участия на изпълнителите, както и с най-големите звезди. Артистите на “Alpha Music” са сред най-популярните в социалните мрежи и интересът към тях е изключително висок.

А музикалната кариера на Галин.. Хм, ще бъдем честни. Преди него, не е имало толкова интересен и различен мъжки изпълнител, който да разчупи представите за поп-фолка. Изпълнител, който да си позволи да прави както поп-фолк, така и много модерни парчета, с които си извоюва лидерското място. Той е непоклатим и като него втори няма. Няма и да има..

В репертоара си има редица колаборации и самостоятелни парчета, които се наложиха като тотални хитове не само за самият него, а и в поп-фолка като цяло.

Съвсем скоро, Галин ще представи нов музикален проект, а меломаните са в трепетно очакване и на първият самостоятелен албум на хитовият изпълнител.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *