• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Галин – явление в музиката

Галин безспорно е явление в музиката, каквото не е имало от години. Всъщност, може би въобще не е имало. Още с първият си проект, той успя да си спечели симпатиите на почитателите на поп-фолк музиката.

Малко по малко, година след година, Галин израствашве. Ставаше все по-хитов, все по-успешен и все по-красив. Той стигна върха в поп-фолка, но реши че не му е достатъчно. Реши да създава проекти с по-модерно звучене, по-скоро в стилистиката на рап-а и хип-хоп-а. Но и там достигна върха за кратко време. Какво последва?

Последва създаването на “Alpha Music” и откриването и продуцирането на нови изпълнители. Да, в това отношение му помага и Горан – другият участник в “Alpha Music”. Последва ударен дебют за Лидия и за Десита. И двете (малко над година време) са едни от най-актуалните, най-хитовите и желани за клубни участия изпълнителки. След тях, в семейството на “Alpha Music” се присъедини и Диона, която може би е един от най-успешните трансфери от рап към поп-фолк. Определено на Диона и отива да е хамелеон и да експериментира със стилове. Малко след нея, дебюта си направи и Адам – едно момче с голям глас, визия и заявка да бъде новата музикална звезда на България. Не след дълго, в “Alpha Music” място зае и Маджуна – един изпълнител с много усет и талант, който тепърва ще доказва на какво е способен.

Галин може да бъде доволен и горд с постиженията си, защото “Alpha Music” пожъна успех за година, какъвто музикалните компании жънеха за 10.

Но какво следва?

Едно и сигурно. Галин не е роден да бъде само звезда в България, а и на Балканите. Той е артист в пълният смисъл на думата, който успешно продуцира. Нека не забравяме че също така е успешен композитор и текстописец. Просто при него няма слабо.. Очакваме скоро да видим и чуем балкански дует между него и голяма балканска звезда или пък парче за запдният пазар. Защото определено го може, а и заслужава да бъде чут и видян на всякъде!

Тръпнем в очакване за новите проекти на изпълнителят, както и за първият му албум.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *