• чт. апр. 18th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Глория: С какво заслужих такова отношение?

ByПетър Ангелов

апр. 20, 2022

Примата на попфолка Глория, буквално стана тема номер едно в Бъмгария преди броени дни. И не, не говорим за появата на оевицатабв шоуто за имитации „Като две капки вода“, а за подкаста „При Тото“, когато на певецът гостуваше певицата, която скъса с най-слушаният жанр – Кали.

По време на разговора, двамата изпълнители кометираха всякакви теми около професионалните изяви на Кали, но незнайно как темата се завъртя към това, че Глория има толкова албуми и според Тото, нито един хит.

Приоимняме Ви, че Глория никога не е имала конфликт с никого. Е, поне не е ставало публично достояние. Глория винаги е била над нещата, дама и жена от най-високо ниво и не е обръщала внимание на такива неща. Певицата излезе със специално изявление в странуцата си във Facebook.

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=531473328342615&id=100044398570269

В случаят, Глория относо запазва поведението си на дама и споделя че ще забави случката, просто е обидно към нейните многобройни почитатели, които я подкрепят на всяка една клубна или концертна изява.

„Илюзия“, „Феникс“, „Клетва“, „Не сме безгрешни“, „Прави любов, а не война“, „Приятелко ти моя най-добра“, „Не остарявай, мамо“, „За добро или зло“, „Дар от Бога“, „Пепеляшка“, „Уморих се от теб“ и още много, много хитове има певицата, пеещи се от малки и големи. Всъщност, истината е че трябва да изброим всеки проект на Глория, защото винаги певицата е поднасяла песни и видеа, който са се превръщали в любими на меломаните и са оценявани твърде високо.

Слушайте хубава музика и нека всеки се старае да бъде най-добрата версия на себе си.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *