• чт. май 30th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Грандиозен финал на последното издание на Луда надпревара за годината

ByПетър Ангелов

сеп. 28, 2021

След успеха на първият ден от финалното издание на Луда надпревара за годината, ето че вторият ден предизвика небивал интерес.

Идеалните метеорологични условия допринесоха за доброто настроение на посетителите на вторият фен и финалите на Луда надпревара 2021. Денят бе белязан от много каскади и невероятни изпълнения, а посетителите с нетърпение очакват новата година, за да могат отново да изживеят магията наречена Луда надпревара.

В битка със стокови автомобили премериха сили Ники Самбиста с Renault 19 срещу Ива Иванова с Deo Lano и Недялко Божинов. Победител и класиране за финал Ники Самбиста.

В битка с подготвени автомобили  се впуснаха Янислав Донев Гюнтер с Opel Omega срещу Димитър Аврамов с BMW E36. За финал се класира Димитър Аврамов. С подготвени автомобили бяха и Петя Василева, която бе с Mazda, Георги Неделчев с Volkswagen и Богдан Борисов с Lada. За финал се класира Георги Неделчев с Volkswagen.

Изпълнение на традиционен български фолклор завладя присъстващите на Луда надпревара 2021, което бе от две невероятни момичета, представителки на MM Barber Shop. Каскади пушек и много адреналин също не липсваха за посетителите на Луда надпревара 2021.

Полуфиналът бе Красимир Шугадеров с Lada, срещу Крум Георгиев с Opel Astra. Победител стана Крум, който отива на финал. Финалът бе между Ники Самбиста с Renault 19 спечели срещу, Георги Найденов с Volkswagen.

Гранд финала бе между Крум Георгиев с Opel Astra, срещу Димитър Аврамов с BMW E36. Големият победител на финалното издание на Луда надпревара за 2021 година, който  получи и голямата награда – Hyundai Getz е  Димитър Аврамов.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *