• чт. мар. 28th, 2024

Група Фантазия с международно признание

ByПетър Ангелов

апр. 16, 2021

Изпълнението на Групата на народа премина границите на България

След като момчетата от група „Фантазия“ предизвикаха истински фурор на сцената на „България търси талант“ с изключително атрактивното им изпълнение – своеобразен „джубокс“ на живо, представянето им попадна в световния YouTube канал на британската поредица „Got Talent“, където биват публикувани само и единствено едни от най-запомнящите се изяви във формата от цял свят.

Каналът „Got Talent Global“ в популярната платформа за видеосподеляне е следван от над 17 милиона потребителя, а фактът, че участието на група „Фантазия“ е публикувано там, само по себе си означава, че джубоксът на момчетата от „отбора за милиони“ е направил огромно впечатление на зрителите на предаването извън границите на България.

Фентъзи Бенд споделиха тази вълнуваща новина с феновете си в социалните мрежи и не пропуснаха да благодарят за нестихващия интерес към тях.

https://youtu.be/1UzCxMRD_Qc

Междувременно видеото от участието на група „Фантазия“, качено в YouTube канала на българската продукция, към този момент е заело четвърта позиция в „Най-популярни видеоклипове“ и съвсем скоро ще отбележи своя първи милион показвания.

Снимка: България търси талант

България търси талант/YouTube

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *