• чт. мар. 28th, 2024

Гурме фешън шоу за първи път в България на ГРАНД МИЛЕНИУМ ПРИЗ „РЕСТОРАНТ НА ГОДИНАТА“

ByПетър Ангелов

сеп. 16, 2022

„Милениум Арт Ивентс“ е най-новата ивент агенция, която дава заявка да заеме лидерската позиция.

Основатели на „Милениум Арт Ивентс“ са две добре познати лица в родният шоубизнес, а именно PR-ът Николай Стоянов и актьорът Иво Йончев.

Безспорно „Милениум Арт Ивентс“ ще обедини проектите и уменията на Николай и Иво, за да представят нови идеи и да вървят заедно напред към успеха.

В началото на месец октомври, „Гранд Хотел София“ ще стане домакин на събитието Гранд Милемиум Приз „Ресторант на годината“. Датата е 06 октомври, а нячалото на събитието ще бъде в 19:30 часа.

30 обичани и популярни ресторанти ще премерят сили в 13 номинационни категории, а победителите ще бъдат избрани чрез гласуване на журналистическото жури, както и от гостите в залата.Над 80 гости ще определят победителите.

Ето кои ресторанти ще се впуснат в надпреварата за победа, които бяха избрани след медийна селекция и оценката на клиентите:

Barbecue Brothers

Re Club

Largo Di Serdika

Constantinoff

Soul Kitchen

La Opera Sofia

Ribs & Sticks

Porto Maltese

Arte Spa & Park Hotel

Monument

Две спефиални награди ще бъдат връчени в категории „Мениджър на годината“ и „Готвач на годината“, които ще бъдат избрани чрез гласуване от професионалистите в залата.

Десислава Иванова и Иво Йончев ще бъдат водещи на събитието, а Владислав Славов, Ивайло Захариев и Мадлена Иванова ще бъдат сред специалните гости.

Люба Илиева и Кристиян Грънчаров пък ще се погрижат за доброто настроение на всички и ще ви завладеят с музикални изпълнения на едни от най-големите си хитове. Освен красива музика, посетителите на събитието ще могат да се насладят на Гурме Фешън Шоу, в което ястия и тоалети ще бъдат в унисон и ще погалят сетивата ви.

Спонсори на Гранд Милениум Приз „Ресторант на гофината“ са Винпром Търговище, SLS Consult, козметика „Христина“, „Andrews“ и торти Енцо.

Специални благодарности към хотел „София Сити“, Хайлайф, Монарх ТВ, BOX TV, Пресгрупа „България“ и други.

В края на месец октомври ще се проведе събитието ГРАНД МОНАРХ ПРИЗ „ФИТНЕС НА ГОДИНАТА“ Това ще бъде второто събитие под патронажа на новата ивент агенция „Милениум Арт Ивентс“, която обединява уменията на PR-ът Николай Стоянов и актьорът Иво Йончев.

Николай Стоянов е в светските среди вече от край време, а от 15 години успешно ръководи модна агенция „Монарх“. Зад гърба си, Николай има безброй успешни проекта зад гърба си, сред които „Фестивал на Коледната песен“ за телевизия БНТ, „Фестивал на руската песен“ отново за същата телевизия, концерт „Всички сме отговорни“ за БЧК и други. Също така, името му гордо стои зад проекти като „Славянски форум на модата“, „Мис фитнес и Мистър фитнес“, „Дамско модно бизнес соаре“, „Мис Туризъм Интернешънъл“ и „Мисис Планет Интернешънъл“ съвместно с модна агенция „Интерсаунд“ и други. Фестивалите също не са чуджи на г-н Стоянов, защото е основател на „Фестивал на диамантите“, както и „Фестивал на виното и шоколада“.

Другото попълнение в екипа на Милениум Арт Ивет е популярният актьор Иво Йончев. Заедно с Николай Стоянов, двамата ще обединят проектите си, защото името на Иво Йончев е пряко свързано със събития като „Театър по халат“, „Стрийт фест по бельо“, бизнес награди „Богиня в бизнеса“, Цирков фестивал, Фестивал на кожено царство, Славянски форум на модата Милениум и много други.

Номинираните фитнеси, които ще се борят за престижните призове са Атлетик Фитнес, Пулс Фитнес, Power, Miletiev, Titan, Max Power, Arom, F Power Gym, Alpina, Hammer Gym и Iron Arena.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *