• пт. мар. 29th, 2024

Дани Леван стана собственик на парче от Луната

ByПетър Ангелов

ное. 21, 2020

Какво е да станеш притежател на парче земя от Луната и дали е възможно в близко бъдеще да посетиш имота си, дори да поканиш и гости? Тези въпроси се въртят в главата на популярния певец Дани Левън, който преди дни стана собственик на парче земя на Луната. Според приятели на певица той винаги е мечтал да има парче от Луната и да участва в първите граждански полети между Земята и Луната.


Днес Дани Левън е горд собственик на парцел от Луната, багодарение на Lunar Embassy, които съдействат за покупката. Създадена през 1980 година агенцията е единствената, която официално има правото да продава „извънземни имоти“. Регистрацията на покупка на Луната е преминала през няколко етапа и след определянето на точния парцел нотариалният акт за собственост е издаден и вече е в ръцете на Дани Левън. „Най-накрая е тук! Съвсем официално вече притежавам късче от Луната. Освен това местността ще носи и името Danny Levan. За тези, които ме обичат, винаги когато погледнете към ясното нощно небе ще се сещате за мен“, така коментира новината в страницата си във фейсбук самият изпълнител. „Мечтата ми е да снимам видео на Луната и това да не е декор, а реалност и съм сигурен, че това скоро ще бъде възможно“, смята Дани Левън.
Междувременно новото му видео и песен „ТИ ЛИ СИ“ се изкачиха на първите места в музикалните класации на музикалните телевизии и радиостанции.

Анализите на дигиталните платформи показват, че песента получава голямо одобрение, а феновете вече могат да видят и ексклузивни кадри зад кулисите на новото видео.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *