• вт. юни 25th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Да дадем на Георги нов шанс за живот

ByПетър Ангелов

юни 8, 2023

На 30.04.2022г., нашият приятел, Георги Миленов Йорданов претърпя инцидент. В продължение на вече повече от година, семейството му се бори да си го върне. Поне малко, какъвто беше и какъвто го познаваме.
През април, миналата година, Георги падна по стъпала, което промени живота му завинаги. Днес той е с 4 мозъчни операции, цяла лява парализирана страна и над 95% инвалидност.
Семейството му се справяше с всички разходи, с помощта на близки и роднини, но дневните разходи по медикаменти, специалисти и всички други нужди на Георги надхвърлят 120лв.

Ситуацията се утежни още повече, когато през ноември бащата на Жоро си отиде. Това сломи семейството и влоши рязко финансовата страна на нещата.

Георги е в очакване на пета операция, на главата, която цели затваряне на черепа. Сумата за нея е осигурена, но не и парите, които ще са нужни за последваща рехабилитация, медицински пособия за домашна употреба, изследвания и поддържане на състоянието му.

Може да помогнете като дарите пари по сметката на Георги:
Iban: BG52UNCR70001524789082

Поради невъзможността да се направят акаунти, предвид ситуацията, предоставяме регистрациите на майката и сестрата на Георги в Revolut и Paypal.

Виктория Йорданова:
PayPal (на името сестра му): victoria6hristov@gmail.com
Радостина Маринова:
Revolut (на името на майка му): @radostxje5

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *